Az Indigó tesztről elöljáróban:

 

Érdemes először ezt elvégezni. Egyrészt azért, mert ingyen van, nem úgy, mint az aura-fényképek, amelyek közül sajnos nem tudjuk kiszűrni, hogy melyik igazi, és melyik hamisítvány. Viszont az is biztos, hogy a Földön élő Fénymunkások egyre nagyobb figyelmet fordítanak a kérdésre, és sokszor az utcán szólítják le az indigókat, vagy azok szüleit, felhívva a figyelmet eme küldetés fontosságára.

(Én pl. egy léleklátónál voltam, aki megmondta az öcsémről, hogy indigó. Annyira büszke voltam, felnéztem rá és közben annyi egyezésre figyeltem fel az életemben és az övében. Zsuzsától rákérdeztem, és annyit mondott: "Ami igaz az igaz, nincs könnyű dolgotok Nektek, indigóknak!")

 

Doreen Virtue által készített teszt:

 

ÁLTALÁBAN kell rendelkezni ezekkel a tulajdonságokkal:

 

erős akaratúak (én úgy mondanám, tűzön-vízen keresztülviszik azt, amit kigondoltak)

1977 után születtek

Makacsok (nem engednek az elképzeléseikből)

Kreatívak, jó érzékük van a zenéhez, az ékszerkészítéshez, a költészethez stb.

Hajlamosak a függőségekre (a társfüggőségtől az alkohol, drog-problémákig)

"Öreg lelkek", azaz pl. 13 évesen úgy viselkednek, mintha 43 évesek lennének

Intuitívak, esetleg pszichikus képességekkel is rendelkeznek, valószínűleg gyakran voltak angyalokkal vagy elhunyt személyekkel kapcsolatos látomásaik

Hajlamosak elszigetelődni társaiktól, akár agresszivitásuk, akár törékeny befelé fordulásuk által

Függetlenek és büszkék, még ha folyamatosan pénzt kérnek is az embertől

Erős vágy él bennük az iránt, hogy nagy dolgokat véghezvíve jobbá tegyék a világot

Ide-oda ingadoznak az alacsony önbecsülés és a nagyszerűség érzete között (A végletek embere)

Hamar elunják magukat

Valószínűleg ADD-snek vagy ADHD-snek diagnosztizálják őket. (A "nagyszerű" orvosi elnevezése a hiperaktivitásnak)

Hajlamosak az álmatlanságra, rosszul alszanak, gyakran vannak rémálmaik, problémát okoz nekik az elalvás, esetleg félnek álomba merülni.

Gyakran depressziósak, esetleg öngyilkosságot is megkíséreltek már

Igyekeznek valódi, mély és tartós barátságokat kiépíteni

Könnyen alakul ki bennük erős kötődés a növények illetve az állatok iránt.

 

Doreen a minimális határként a 14 igen választ jelöli meg. Akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy te, vagy akivel a tesztet elvégezteted indigó. 11-13 igen válasz esetén képzés alatt álló, vagy mondhatni ébredező fénymunkás. 

(A zárójelben az én saját megjegyzéseimet olvashatjátok.)

 

Személyes megjegyzés:

 

Magához a teszthez még annyit fűznék hozzá, hogy nem kell meglepődni, hogy az Indigók agresszívak, függőségek gyötrik, vagy épp öngyilkosságot is megkíséreltek már. Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen tulajdonságokkal rendelkező, esetlegesen ilyen életmódot folytató emberi lény Indigó. Ja és persze nem minden Indigó iszik alkoholt, drogozik, vagy éppen tesz kárt magában.

Mint ahogy nem minden hiperaktív személy rendelkezik Indigó küldetéssel, és nem minden Indigó hipertaktív.

Az Indigóknak van a legnehezebb feladatuk. Ők az úttörők, akiknek az életprogramjuk lerombolni a nemműködő rendszereket. És a Kristályok majd erre fognak építkezni.

De ugyan ha körülnézünk a mai világban, elég korlátozottak a lehetőségek a legális rombolásra. És egy erősakaratú, céltudatos Indigónak eléggé elkeserítő, hogy nem tud tenni azért, ami állandóan motiválja, amit szeret, amiért könnyet ejt. Amikor folyton falakba ütközik, és mások csak szélmalom harcnak titulálják az ő küzdelmét. És mint látjátok a legnagyobb fájdalom, ami egy Indigót érhet, az a megnemértettség. És mégis ez viszi őt előre!

Persze nem minden Indigóra jellemző, hogy folyamatos küzdelem az élete. Van, akinek úgy alakulnak a körülményei, hogy könnyen tudja megvalósítani a küldetését. Viszont ami tény, egy Indigónak sohasem volt könnyű az egész élete. A megpróbáltatások pedig azért kellenek, hogy felismerje a küldetését.

 

Forrás: http://indigo-crystal.mindenkilapja.hu/html/18049024/render/indigo-tesztek 

Köszönet Jogicának a cikkért!