Ezek a gyerekek azért születtek közénk, hogy jobbá tegyék a Földet és a felnőtteket.


Hatalmas fejlődési folyamatnak lehetünk részesei mindannyian, akik jelenleg a Föld nevű bolygón élünk. Az indigó, a kristály és a gyémánt gyerekek az elmúlt években elhozták nekünk a minőségi változás lehetőségét, hogy az anyagi javak helyett más, fontosabb dolgokat előtérbe helyezve ráléphessünk arra a spirituális útra, ami felemelkedést nyújthat számunkra. Nincs könnyű dolguk, hiszen olyan világba érkeztek, ahol mindenki ellenséges a másikkal.

Ezek a gyermekek pusztán a létükkel tanítanak, persze ehhez fel kell ismernünk őket, és meg kell találnunk a hozzájuk vezető utat. Védenünk, óvnunk kell őket, és megtaníthatunk nekik mindent, amire itt, a Földön szükségük van.

2000 után születtek
Az indigó és a kristály gyerekek jellemzői után a gyémánt gyermekekről is beszélnünk kell. Õk azok, akik 2000 után születtek, és a születési dátumuk legalább három nullát tartalmaz.

Ragyogó aurájukban minden szín megtalálható. Az indigó gyerekekhez hasonlóan, nekik is meleg a kezük, és képesek gyógyítani vele, hiszen ezen keresztül áramlik az energia.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a gyémánt gyerekek olyanok, mintha az indigókat és a kristályokat ötvöztük volna. Van bennük az indigók hiperaktivitásából, nem tudnak nyugodtan egyhelyben ülni, ami különösen a hagyományos, elavult oktatási rendszer tanítási óráin okozhat problémát. Nem viselik el a kötöttségeket sem, nem lehet őket korlátok közé szorítani, viszont hatalmas a tudásszomjuk. Nagyon okosak, céltudatosak, oda kell figyelnünk arra, amit mondanak, amit közvetítenek nekünk.

Nincs életfeladatuk, azaz karmájuk, mint az általában az embereknek, hiszen arra születtek, hogy másoknak segítsenek. Genetikusan él bennük a mérhetetlen szeretet a Föld iránt, és megfigyelhetjük, hogy mindenkihez feltétel nélküli szeretettel fordulnak. Ha megérzik, hogy valaki beteg, odamennek hozzá, és megérintik, megölelik, amitől a beteg fájdalma enyhül, vagy elmúlik. A családjukkal lojálisak, és minden családtaggal egyformán törődnek.

Általában olyan családba születnek, ahol valamelyik szülő birtokában van az ő képességeinek, tehát indigó vagy kristály gyerekként született. 

Szeretik a természetet, nekik is különös kapcsolatuk van a növényekkel és az állatokkal. Kommunikálni is képesek velük, ezért különcöknek tarthatják őket.

Szeretetre tanítják a felnőtteket
Ahogyan az indigó és a kristály gyerekek, a gyémánt gyerekek is különleges bánásmódot igényelnek.

Alkalmazkodnunk kell túlérzékenységükhöz, s ha olyat tesznek, amit nem tartunk helyesnek, vagy saját maguknak árthatnak vele, akkor sem szabad durván leszidni őket, hanem türelemmel és sok-sok szeretettel kell elmagyarázni nekik, mit és miért nem szabad. Ne erőltessünk rájuk se ételt, se alvást. Õk pontosan érzik, milyen ételre és mennyi alvásra van szüksége a szervezetüknek. Tartsuk tiszteletben, ha egyedül szeretnének játszani, hiszen ez álmodozó természetükből fakad. Ha úgy érzik, hogy nem értik meg őket – ez manapság sajnos gyakran előfordul –, akkor saját világukba menekülnek. Meg kell tapasztalniuk a földi világot, amihez kellő szabadságot igényelnek. Szükségük van a segítségünkre és nekünk is nélkülözhetetlen, hogy megtanuljuk tőlük a feltétel nélküli szeretetet és bizalmat, hogy elfogadjuk a szüleinket és kijavítsuk azokat a hibákat, amiket a szüleink követtek el.

Szükségünk van az új gondolatokra
– Sajnos eddig nem igazán tapasztalható, hogy az emberiség elindult volna annak a változásnak az útján, amely új minőséget hozhat az életünkbe – mondta Steinmüller Csilla Magdolna ezoterikus pszichológus.
– Nyitnunk kell az új gondolatok felé, hogy abból a háromdimenziós világból, amelyet most biztonságosnak érzünk, a magasabb szintű, spirituális világ értékrendjének megfelelően, tudatosan éljünk és gondolkozzunk, hiszen csak ez lehet a felemelkedésünk útja. Ki kell lépnünk abból a zárt, anyagias világból, melybe az évezredek folyamán bezártuk magunkat. Mindenkiben megvan a képesség a változtatásra, csak akarnunk kell, és tenni érte. Ehhez nyújtanak segítséget az indigó, a kristály és a gyémánt gyerekek, ez a küldetésük célja. A következő lépcsőfok, amin fel kell lépnünk, hogy új módon, új eszközökkel közelítsünk ezekhez a gyerekekhez, merjünk változtatni az elavult rendszeren. Ez a szülőknek és a tanároknak is együttes kötelessége – fűzte hozzá a témához Steinmüller Csilla Magdolna ezoterikus pszichológus.


Kavisánszki Mária

Forrás: http://www.borsonline.hu/test-es-lelek/ragyog-a-gyemantgyerekek-auraja/21373