A világ felborult egyensúlyát az égiek úgy akarják visszabillenteni, hogy különleges gyermekeket küldenek közénk, akik megtanítanak minket szeretni és helyes értékrend szerint élni. Először a kék aurával rendelkező indigókról hallottunk sokat, akik bölcsességükkel kitűntek a többiek közül, és sokat beszéltek istenhez való viszonyukról.
Később a nagyon nyugodt és intenzív érzelmi életet élő kristályok következtek, a legújabbak pedig a gyémánt gyerekek, akik 2000 után jöttek a világra. Különös ismertetőjelük, hogy születési dátumukban legalább három nulla szerepel, de ennél több is lehet.

– A gyémánt gyerekek olyanok, mintha az indigókból és a kristályokból lennének összegyúrva. Az indigók túlzottan aktívak, míg a kristályok inkább befelé fordulók voltak, ezért ötvözték tulajdonságaikat. A gyémántok hiperaktívak, nem tudnak két percig nyugodtan maradni, nem viselik el a kötöttségeket, és babusgatni is csak akkor lehet őket, ha akarják

- A csöppségek nagyon érzékenyek a többi ember rezgésére, ezért azonnal megérzik, ha valaki beteg vagy lehangolt. Odamennek hozzá, megérintik és hamarosan a fájdalmakkal küszködő megnyugszik. Ezeknek a gyerekeknek a kezük is nagyon meleg, mert azon keresztül áramlik ki az energia.

– A gyémántoknak nincsen karmájuk, ami a többi átlagos embernek van. A karma az életfeladatot rejti magában, ezeknek a kiválasztott gyermekeknek viszont nem saját életükre kell koncentrálni, hanem másokét jobbá tenni, hiszen erre születtek.
- Magasabb elvek szerint tudnak csak létezni, tudják mi a helyes mi nem - így a fegyelmezés sem igazán működik a "régi szabályok" szerint - éppen ezért, ha nem engedjük, hogy saját belátásaik szerint cselekedjenek, ellenérzést váltunk ki belőlük, depresszívak, önpusztítóak lehetnek.
- Mérhetetlen tudásszomj van bennük, a hagyományos iskolarendszer nem köti le őket, nehezen tudnak azonosulni a poroszos , nem spirituális tanításokkal.
- Igen fejlett az igazságérzetük, gyengébb társaikat, embereket óvnak, védenek,
- Kissé különcök, olykor könnyebben kommunikálnak állatokkal, növényekkel, más gyerekekkel és a természettel,
- Érzékelnek magasabb minőségeket, rezgéseket, entitásokat, láthatatlan baráttal beszélgethetnek
- Tárgyakhoz vonzódnak, nehezen válnak meg tőlük, különösen a személyes tárgyaihoz
- Rendkívül érzékenyek, könnyen elsírják magukat,
- Őszinték, nyíltak, szabadok, pontosan tudják, hogy több létezik annál, mint amit látunk.
- A fizikai test megújításához, nekik lényegesen kevesebb alvásra van szükségük.


A gyémánt gyermekek nevelése sem egyszerű feladat, hiszen őket nem lehet korlátok közé szorítani. Ha olyasmit tesznek, ami nem helyes, a szülőnek nem szabad durván rendre utasítani őket, csakis ölelve, szeretetteljesen lehet kezelni különleges kisfiukat vagy kislányukat.
Azt sem szabad rájuk erőltetni, hogy mit egyenek, mert ők pontosan érzik szervezetük szükségletét. A gyémánt gyermekek nagyon okosak, ezért érdemes odafigyelni rájuk, és átadni magunkat annak a mérhetetlen szeretetnek, ami belőlük sugárzik.
Tudni kell, hogy gyémánt gyerekek általában csak olyan családba születnek le, ahol valamelyik szülő vagy mind a kettő, hasonló képességekkel rendelkezik, tehát vagy indigó vagy kristálygyerek.


A gyémánt gyerekek hatalmas életfeladattal, küldetéssel érkeznek, nagy az elkötelezettségük az Új Energiák iránt, a Föld bolygó iránt érzett mély szeretet él bennük. A baj csak az, hogy ezek a kis lelkek egy olyan világba érkeztek, ahol mindenki ellenséges a másikkal, ahol még a környezetük sem ismeri el őket. Mindehhez még kívülállóként, rendbontóként kezelik őket, pedig Őket valójában Mesternek, Tanítónak, Gyógyítónak nevezhetnénk.


Gyémánt gyermek erősségei:


- Mindenki felé szeretettel, odaadással közeledik,
- Szereti a természetet,
- Mindenkivel törödik a családban, lojális a családdal,
- Állandó tanulási vágy,
- Gyógyítólag hat az emberekre
- Világos és céltudatos
Gyémánt gyermek gyengeségei:
- Túlérzékeny és túl nyitott a külső befolyásokra,
- Sokszor magának való,
- Gyakran nehéz vezetni és nevelni,
- Hiperaktív és sokszor dekoncentrált,
- Álmodozó, saját világába menekül,
- Sokszor túl magasak az elvárásai önmagával és másokkal szemben is, tökéletességre törekszik.
- Többnyire úgy érzi nem értik meg.


Mit tehet az,akinek gyémánt gyermeke van?


Mindenekelőtt segítsük Őket, változtassuk meg környezetünk hozzáállását (szülő, nagyszülő, pedagógus stb.). Persze nem kis feladat ez a szülő számára sem, de ne felejtsük gyermekeink okkal, céllal választanak minket. Szükségük van a segítségünkre és nekünk is szükségünk van a tanításukra.
Biztosítsunk neki feltétel nélküli szeretet, és legfőbbképp bizalmat. Engedjük, hogy hitük szerint cselekedjenek. Segítsük Őket az életet megtapasztalni és adjuk meg nekik a kellő szabadságot.

 

Forrás: http://segitsdagyogyulasod.network.hu/blog/segitsd-a-gyogyulasod-klub-hirei/gyemant-gyerekek-koztunk-elnek