• admin
  admin létrehozott egy új cikket: Tiszta vizet a pohárba: Indigók.

  Tiszta vizet a pohárba: Indigók

  közzétéve itt: Indigógyerekek, ekkor: 3rd okt., 2017

  A 20. század áttörése az etikus, elfogadó szemléletmód elterjesztése az oktatásban. Megvalósulása a részletek szintjén napjainkban is tart. E korban a legtöbb fejtörtést a másfogyatékos és nehezen kezelhetõ, vagy éppen különleges bánásmódot igénylõ gyermekek integrálása jelenti. Az ezoterikus szemléletmód terjedésével olyan jelenségekre hívták fel figyelmünk, mint pl. az indigók jelenléte világunkban.

  A jelenséget napjainkra erõsen és már-már nevetségesen túlreagálták, mondhatni viccet csináltak belõle, eladható különcséget. Az Ego kiválasztottságtudatának eleget téve Fénymunkásnak nevezett csoportokba tömörültek e különleges személyek. Az indigók jelenléte minden korban megszokott. Ez a személyiségtípus is, melyet hordoz, minden korban elõfordulhat, noha a mai világ társadalmi, erkölcsi problémáira adott válaszreakció képpen korunkban a legjellemzõbb. Az indigók tehát nem újfajta spirituális lelkülettel megáldott egyének, egy archetípus, egy a fizikain túlira különösen nyitott típus.

  Miért indigók?

  Ezeknek a szülötteknek valóban indigókék, vagy kékes, azúr színû az aurájuk. Ez a szín a hatodik csakrához a 3. szem, vagyis Ajna csakrához kapcsolható. Ez a liláskék szín, ami az aurán keresztül önnön homlokcsakránkat ingerli, olyan rezgéseket ad, amelyek által sokkal nyitottabbak vagyunk a nem fizikai világra sõt képesek vagyunk belelátni. 1977 óta tehát valóban jóval több gyermek születik ilyen aurával.

  Mi történt ekkor?

  Csillagászati értelemben is a Vízöntõ korszakba léptünk, és mint ilyen, az adott kor (2160 év) esszenciája fokozottan érvényesül az elsõ 30-50 évben. A korszak váltásnak - mindegyiknek - generációi a legnagyobb gondokkal küzdve nõnek fel az évek során, ám ennek a kornak jellege bennük tudatosul/koncentrálódik leginkább.

  Milyen a Vízöntõ?

  Ez a korszak összes szülöttével, tehát a Vízöntõ letéteményese.

  Az indigó jelenség tehát teljesen normális,0 létezõ fogalom. Az érintetteknek azonban nem a különcségre, hanem nyugalomra van szükségük. Ezek a szülöttek rendkívül érzékenyek a külvilágra, nagyon könnyen átveszik mások rezgéseit, jót és rosszat egyaránt, ezért nem mutogatásra, nem különcségük kihangsúlyozására, hanem nyugodt rendszerre és békére van szükség életükben. Tüneteik gyakran valóban a hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar, extrém viselkedés, túlzottan õszinte vagy koravén gondolkodás és megnyilvánulás. Ezeknek a jelenségeknek kezelésére nincs szükség a helyes életvitellel a hiperaktivitás is megszünetethetõ.

  Mi az amire érdemes figyelni?

  - Egészséges, cukor, fehérliszt szegény és színezék, tartósítószer mentes étrendre
  - Vitaminbevitelre
  - Szervi okora: nincs-e agyi, homloklebeny, vagy fülben lévõ egyensúlyszervben elváltozás
  - Nyugalomra és stresszmentes életre
  - Sok friss levegõre


  Az indigók tehát teljesen normális gyermekek külöleges társadalmi ingerekre érzékeny egyedek, akik valóban képesek megnyilvánulásaik által megváltoztatni a köröttük lévõ világot, tudatosak, és rendkívül intuitívak. Jelenlétük ajándék, amit a békében hagyással tudunk megköszönni. Azt gondolom a misztikus, spirituális, titkos szerzõdésektõl, szülõi értekezletek elõtti angyallátogatásoktól és színpadi elemektõl mentesek!