Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 1248
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1474
Látogatók a hónapban: 52012
Összes látogatók: 118487

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
8 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Starchild (Csillaggyermek) anyagok » Égküldötte Gyermekek - Szkeptikusan nézve
Égküldötte Gyermekek - Szkeptikusan nézve

Ragyogás...
A szülői fantázia giccsvilága?

Sok szülőt tölti el büszkeséggel, ha rájön, hogy a csemetéje indigó vagy kristálygyerek. Másokat inkább elbizonytalanít, pláne, amikor megtudják, hogy csodagyermekük DNS-e is eltér az övékétől, tehát valójában egy új faj képviselője. Tekintve, hogy a DNS molekula kettős spirál szerkezete minden élőlényben megegyezik, elég ijesztő lehet belegondolni, hogy a homo sapienshez tartozó anyukák egy új, ismeretlen faj egyedeit hordozzák a méhükben.

De persze vannak gonoszkodó cinikusok is, akik gúnyolódnak az egészen, és örülnek, hogy nincs indigó-gyerekük, mert úgyis kimenne a színe, ha kitennék a napra. Kristálygyereket sem akarnak, hiszen a fránya kölykök hamar földhöz vágnák, mint az összes törékeny dolgot. A szivárványgyereket meg úgy képzelik el, mint a szivárványos pisztrángot, ami hát ugye mégis csak sütve a legjobb.

Ha egyik nap valaki felfedezi a rózsaszín-zöld kockás kvarcgyerekeket, és könyvet ír róluk, akkor biztos lesznek anyukák, akik megállapítják, hogy az ő gyerekük pontosan ilyen. Az efféle kategorizálások mindig kapóra jönnek az okoskodó szülőknek, akik minden áron valamilyen különleges gyereket szeretnének maguknak. És ha már nem lehet belőle sikeres műkorcsolyázó vagy az évfolyam legjobb matekosa, akkor legalább kiáltsuk ki indigó- vagy kristálygyereknek. És ezzel aztán tényleg megnehezítik a dolgát.

A gyerekek – gyerekek. Az egyik érzékenyebb, a másik kevésbé. Az egyiknek több próbát kell kiállnia, a másiknak kevesebbet. De mindegyikkel törődni kell.

Írta: Bogdán Éva

forrás:http://www.pezsi.eu

***

Az alábbi írást őszintén szólva nem szívesen tettem fel, olyannyira negatív hangvitelű. Mivel azonban az ellenérveknek is helyt kell nyerniük a tiszta kép kialakításához, ezért kénytelen voltam megtenni. (Dachiniza)

.........................................................

A gyógyulás nem hit kérdése

Ahhoz a kezeléshez, amit én teszek az emberekkel, nem kell az adott ember hite. Itt az én hitem van benne a kezelésben, ahhoz, hogy meggyógyuljon, és több kezelés után, a hite nélkül gyógyul meg. Viszont úgy látom, hogy a kezelések során, megjön a hit, felébred benne az ősi Isten-érzés. Hogy van Isten, de nem az az Isten, amit az egyházak árulnak, hanem egy más, egy tiszta érzés, amivel érzi Isten jelenlétét a kezelésnél is, és vele marad, őrzi magában továbbra is, mert minden sejtje Istent itta kezelés alatt.

Jézus sem kérte tőlem soha, hogy higgyem őt, és én sem kérem a beteget, hogy higgyen, csak a kitartását kérem, hogy jöjjön el többször, mert több kezelés kell a gyógyulásig. A teljes megtisztulásig sorozatos kezelések útján jutunk el. Jézus idejében nem volt ennyi méreganyag, amit most csak több kezeléssel lehet feloldani a testben. És hiába távozik testéből, újra töltődik, mert minden étel rejt magában valamilyen káros anyagot, aminek már a gyermekek is áldozatai, mert a sejtjeinkig ívódott már belénk, amiből a gyermek lesz. Hogyan legyen egy gyermek egészséges akkor, ha méreggel telt sejtből fejlődik a teste, és már a magzati kor alatt is kapja tovább a méreganyagokat? Ki ezért a felelős? Ki állítja már meg ezt az egész folyamatot? Hiába van most hited, ha mérget eszel reggel, délben, este. Nem oldja fel a hited a mérget a testedben.

Hiába imádkozol gyermekedért ember, ha a méreg ott van benne, ami öl és pusztít. Vibráló gyermekek születnek, akik nem képesek figyelni, nem tudnak egy pillanatig sem nyugton maradni, mert nem érzik jól magukat. Így válnak egyre agresszívabbá is, nem érzékelik, hogy mit okoznak társaiknak, mert az érzékelésük zűrzavaros, nem kifinomult. Túl aktívak, mert az idegrendszerük beteg. Nyitott tudattal születnek, így mindenre reagálnak, misztikusak és látók. Összekeverik az anyagi világot más világokkal.

Nem zsenik, csak mások

A tudatuk nem lassan és fokozatosan ébred fel az élet felismeréséhez, ahogy kellene. Ezek a gyerekek mindent egyszerre akarnak, amit a boltban meglátnak, de játszani egy percig sem képesek. Mozgásuk fékezhetetlen, nincs veszélyérzetük, nincsenek félelmeik, mert a tudatuk nem képes felfogni, szelektálni a dolgokat. Amitől óvakodniuk kellene, azt sem érzékelik. Ezeknek a gyerekeknek az aurájuk valóban indigókék színű, éppen a nyitott tudat miatt, melyen tisztán átjön az információ.

Csak látszólag zsenik ezek a gyermekek. A zseni ember nem így kezdi életét! A zseni figyel, felismer, és megy tovább az úton, magasabb szintekig. A zseninek van intelligenciája. De ezeknek a gyerekeknek valójában viselkedési problémájuk van. Nem zsenik, az indigószínű gyerekek, akikről már számtalan dicsérő könyvet írtak, hanem betegek.

Mit él át a szülő?

A szülő képtelen nevelni őket, mert formálhatatlan, fegyelmezhetetlen gyerekek, akikhez igen sok türelem kell. Ne ringassa magát a szülő abban a tudatban, hogy az ő gyereke mindent-tudó, bár első ránézésre annak tűnhet. Ezek a gyerekek betegek!

Ilyen, hogy indigó-gyerek nincs. Én hat testvért neveltem fel, saját gyermeket négyet, és nyolc unokám van. A gyerekeknek minden rezdüléséről meglátom mi a baja, ismerem őket, ezért látom a különbséget egészséges és beteg gyermek között.

Hol van a hiba?

Az ilyen esetekben nem a hit segít, hanem a korai felismerés. Az lenne a feladata a szülőnek, ha felismeri gyermekében az elváltozást, hogy többet foglalkozzon vele.

A figyelőközpont sérült náluk, ezért újra és újra egy dologra kell tanítani az ilyen gyerekeket, hogy bevésődjön egy-egy információ a viselkedésről, a játékról, amely tanulás az életre. Ha van nagyszülő, aki türelmes, és akik csak szeretettel veszik körbe unokájukat, őket is be kellene vonni a nevelésbe, az öregebbek bölcsessége jót tesz a gyerekeknek és a nagyszülők nem úgy elfogultak az unokákkal szemben, mint a szülők. Ne legyen a gyermekben szétszórtság újra, az adott pillanat szituációira kell figyeltetni.

Jó lenne, ha a társadalom felismerné ezt az új betegséget, és más formában, más intézményi keretek között tanítaná őket. Engedni kell a mozgást nekik, mert szenvednek, ha egy helyben kell maradniuk. Sajnos csak percekre lehet a figyelmüket megfogni. Nem szabad doppingoló italokat adni nekik, a tea helyett csak vizet ihatnak, mert így is felfokozott állapotban vannak.

A megelőzéshez az kellene, hogy ne ilyen gyermekek szülessenek, hogy egészséges életvitelt folytassunk, és a pihenőidőt valóban pihenéssel töltsük el. Az egyik kezelésre eljáró lány is, ilyen indigószínű aurával rendelkezik. Tizenhét éves, és rettegek az életéért.
Öt percig nem tudott megülni nyugodtan a székben, még az öt perc is jó lett volna, viszont közben állandóan járt keze, lába. Rémüldözött azon, hogy mit lát lélekszemmel, ezért aztán nem merte a szemét csukva tartani a kezelés ideje alatt. Az agy teljesen ki van nyílva, minden központ mindenre figyel, csak éppen arra nem, ami az adott szituáció. Az idegrendszer fő vonulatai megvannak, csak az abból tovább futó szálak feketék, nem fejlődtek ki az anyaméhben töltött idő alatt. Így az idegszálaknak a megszületés után megkezdődik rövid életük, idő előtt halnak el. Ezért képtelenek a munkára.
A társadalom nem meri felvállalni az anya hibáját, és kérdőre vonni, mit tett ő a baba egészségéért? Semmit. Élte életét, nem is figyelve a benne lévő gyermekre.

Társadalmi probléma

A társadalom hallgat, mert kizsákmányolják az ember erejét. Féltik kenyerüket az emberek, és tűrnek, s ennek ez az ára. Ezek a gyerekek munkaképtelenek, nem fogják tudni eltartani, sem életben tartani az országot. De vajon az ország meddig bírja ezt a sok beteg gyereket eltartani? Mikor lesz ebből az állapotból már kiút?
Hogy az anyák nyugodtan tudják kihordani gyermeküket, és egészséges ország legyünk. Mikor állítják már meg azt a sok káros italt, amit az anya a születendő gyermeke kárára iszik? Aztán persze a gyermeket is ezekkel itatják. Miért nem vizet isznak, amiből felépül a testünk? Az ételekben felhalmozott adalékok is rendkívül károsak. A mi gyermekeink már nem mennek ki a kertekbe, hogy málnát, gyümölcsöt, vagy bármit megtermeljenek és azt egyék. Nem erre nevelték őket. Ez lett az ára, beteg unokák.

Ezek a gyerekek soha nem fognak szülni, mert a teste képtelen arra, hogy kihordjon egy magzatot. Vagy még betegebbet szül, ha nem vetél el. Ennek a lánynak már az a védőrendszere, ami vigyáz ránk, meghalt, és a rák jelei már ott vannak a nyakánál. Tehet bármit, nem lehet megmenteni, mert ott vissza az időben, az anyában nem fejlődött egészségesen.

Hiába kezd el most egészségesen élni! Nem hat rá, mert az idegrendszer tombol benne, egyfolytában mindent kilök a testéből, nem osztódik benne szét a tápanyag. Menni, és menni, folyamatosan mozgásban lenni, ezt érzik. Nincs nyugalom bennük, mert az életenergia szétrobbant bennük, és le kell járni, le kell mozogniuk, kiadni magukból. De nem tudja mindaddig, amíg az összes el nem fogyott, akkor pedig végük. A gerincen egy-egy csigolyában öt-hat évre elegendő életenergia van, ami az évek múlásával mindig felnyílik, így van erőnk idősebb korban is. A tudatközpontok az agyban is lassan nyílnak fel, és így tud kinyílni a világra.

De ezeké a gyerekeké már születésüktől fogva nyitva van, így nem tudják különválasztani az anyag világát az energia világától, számukra mind a kettő együtt van, ezért látók. De nem úgy látók, ahogy annak lennie kellene. Nincsenek tudatában annak, melyik létformához tartoznak. Igazából egyikhez sem, mert teljesen nem éli meg egyiket sem.

Ezért nem tudnak még játszani sem, mert nem alakult ki bennük a szabálytudat. Törvények nélküliek. Nincs védekező mechanizmus a testükben, ezért hamar halnak. A legkisebb vírus is a halálukat okozhatja, mert a védekező mechanizmus helyett az idegek tombolnak, nem engedik felszínre a testben lévő védőrendszert dolgozni. Hol rejtegeti titkát a társadalom? Mi a jó ebben? Mikor kezd ez a nép felébredni? Hány gyermeknek kell még meghalnia, mert az anya nem gondol gyermekére, mert a társadalom és a mai életritmusból nem tud kilépni. Nem kímélik Őket, az anyákat. Miért hallgat a média? Találtak az ilyen gyermekeknek egy szépen hangzó nevet, indigó, vagy kristálygyermek, és sorra jelennek meg a félrevezető könyvek. A szülők azt hiszik, ez olyan jó dolog, mert okos a gyerek és büszkén mesélik, hogy az ő gyermekük bizony indigószínű! Az nem szenzáció, ugye, hogy ők valójában, nagyon beteg gyermekek?! Ez a társadalom, és benne az ember hibája!

Ursinyi Julianna Ágnes
(Részlet: A valódi jelentés című könyvből)

Forrás: http://www.harmonet.hu
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile