Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 1064
Online látogató: 3
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1474
Látogatók a hónapban: 51828
Összes látogatók: 118303

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Starchild (Csillaggyermek) anyagok » Indigó gyerekek III.
Indigó gyerekek III.

Stein Tibor auralátó, energiagyógyász, tanácsadó és büszke apuka. Az „apró szentek” új generációjáról és a hozzájuk való viszonyulásról beszélgettünk. Személyes érintettség okán is szívén viseli eme különleges képességű gyerekek sorsát.

A nagyobbik lányom, aki most 20 éves lesz, indigó gyermek volt. 3 éves korában kezdtünk gyanakodni, hogy valami nincs rendjén. Két éves elmúlt, amikor beszélni kezdett. Egyik napról a másikra, összetett mondatokat. Mikor megkérdeztük miért nem szólalt meg eddig, azt mondta: nem volt értelme. 3 évesen kezdett mesélni csodálatos lényekről, angyalokról, amelyeket folyamatosan látott. Iszonyatos felfogóképességgel rendelkezett, habzsolta a tudást, függetlenül attól, hogy mi volt az. 4,5 éves korában magától megtanult számolni, írni, olvasni. Ezt oly mértékben űzte, hogy egy éjjel azon kaptam, hogy elemlámpával a takaró alatt vaskos DOS könyvet bújt. Amikor észrevettem balga módon leszidtam, hogy nem is kell tudnia olvasni, de ha már olvas, válasszon olyat, amit ért: a Kis herceget, vagy a Micimackót - és kivettem a könyvet a kezéből. Másnap az én pici lányom úgy kitiltott a saját számítógépemből, hogy több mint három órába telt mire feltörtem a rendszert. Így bizonyította be: igenis érti, amit olvas. Tőlem nem tanulhatott ezen a téren semmit: nem vagyok informatikus, és épphogy amatőr szinten tudom használni a számítógépet. A lányom most programozó mérnöknek készül.

- Hogyan kezelték a helyzetet?

Megjártuk a hadak útját. 5 évesen dadogni kezdett. Vittük logopédushoz, nevelési tanácsadóhoz, gyermek ideggyógyászhoz. Ez utóbbi ránézésre megjegyezte: „kevesebbet kellene verni a kislányt.” Képzelheti, hogy érintett! Soha nem bántottuk.

Végül egy kineziológushoz mentünk, aki fél év alatt kigyógyította a dadogásból és ajánlott egy léleklátót. Ő mondta, hogy indigó a gyermekünk. Ezzel egyidejűleg minden szakirodalmat elolvastam, tanfolyamokra jártam a témában, találkoztam hasonló gyermekekkel és szüleikkel. Jómagam 20-25 éve látok fizikai aurát, de úgy 5-6 éve mást is észleltem. Nem tudtam értelmezni mi az. Kiderült a lélek auráját is észlelem. Meg kellett tanulnom értelmezni.

- A lélek aurájának színében különböznek az egyes generációk?

Igen. A lélek aurája magába hordozza a múltat, a jelent s a jövőt. Eddig hallottunk indigó gyermekekről, majd kristály gyermekekről, és végül a szivárvány gyermekekről. A lélek aurájuknak valóban olyan a színe, mint amilyen az elnevezésük. Viselkedésben azonban nincs különbség közöttük. Abban viszont igen, hogy mikor ébrednek rá feladatukra. Tanítási célzattal születnek közénk. Az indigó gyermekek később, a szivárvány gyermekek már születésüktől fogva tisztában vannak ezzel. A „normális” viselkedési normától való eltérés 3-6 éves korukban intenzíven jön elő náluk. Hagyományos módon nem lehet őket fenyíteni, nem használ. Olyan tudásmennyiség van birtokukban, hogy ez nekik nem jelent semmit. Ennél magasabb szinten állnak.

- Milyenek ezek a gyerekek?

Felnőttesen viselkednek, racionális elmével megáldottak. Segítőkészek, nyitottak, érdeklődőek, barátkozóak. Legtöbb esetben nem találnak maguknak barátot. Szellemileg a náluk 3-4 éves idősebb gyerekekkel találnák meg a hangot. Elmagányosodnak. Sok szomorúsággal jár az életük. Ritkán találnak maguknak társat, és ilyenkor jön a család szerepe.

- Milyen gyermekekkel találkozott?

Most csak két példát említek. Egy 3 éves kislány érteni ugyan nem értette de a különböző egzotikus írásokat felismerte, és a hozzájuk tartozó népről, földrészről mesélt. A család döbbenten hallgatta. Ugyanez a kislány 4 éves korára magától megtanult folyékonyan írni, olvasni magyarul. Egy másik apróság soha nem nézett mások szemébe, valami mást figyelt. Léleklátóhoz vitték. Kiderült: az aurát vizsgálgatta a csöppség. Valaki szkeptikus, és azt mondja: a gyermek fantáziál. A gyermek soha nem hazudik, azt mondja, amit lát. Például, amikor arról számol be, hogy mozog a falon egy kép, vagy matrica. Meglehet, hogy észleli az energiát, ami ezek előtt elhalad.

Mit tegyünk, ha gyermekünk más, mint a többiek? Hol rontanak a gyakorlatlan szülők és mit lenne érdemes tenniük? Kérdéseimre Stein Tibor auralátó, energiagyógyász, tanácsadó és édesapa válaszol.

- Hogy tud a család segíteni?

Fontos, hogy a szülők ne akarják csodabogárnak beállítani a gyermeküket. Szerencsére nem véletlenszerű, hogy hova születik le egy szivárvány, vagy kristály gyermek. Nem mondhatom, hogy értelmiségi emberek közé, inkább úgy fogalmazok: intelligens családhoz.

Lényegesen több odafigyelést igényelnek. Érettebbek a korosztályuknál, így azt a fajta szeretetet amit egy barát adhat, a szülőnek kell pótolnia. Fontos megemlíteni, hogy a gyermekek tudják mi a feladatuk, mely területre „specializálódtak” ezért segíteni kell őket, hogy kibontakozzanak. Tanítási célzattal jöttek, és az adott témában emberek életére kiható eredményességről tesznek tanúbizonyságot. Sokan úgy gondolják, hogy csak jóra taníthatnak. Ez tévedés.


- Mit tanácsol az Önhöz forduló szülőknek?

Többnyire azzal fordulnak hozzám, hogy a gyermekük hiperaktiv. Kezelhetetlen. Ilyenkor mindenképp be kell vonni az apróságot a saját nevelésébe. Például: „Te hogy kérnéd meg magad, hogy pakolj el?” Fontos megkérdezni azt is, hogy „Te hogy büntetnéd meg magad?” Mivel nagyon értelmesek úgyis olyat fognak kitalálni, aminek a legkisebb az esélye. Ilyenkor a szülőnek következetesen végre kell hajtani, amit a gyermek mondott. Ha el kell fenekelni, akkor bizony el kell. Utána sírhatnak együtt, és vigasztalhatja az apróságot, de muszáj megtenni.

A korának megfelelően kell beszélni vele, hogy egy közösségben hogy viselkedjen, hogy próbáljon meg alkalmazkodni a többiekhez. Jó módszer, ha otthon egy 0,5X0,5 méteres kuckót találnak, vagy szőnyeget, sámlit és kinevezik mesemondónak. Megbeszélhetik, hogy csak ott mesélhet az apróság azokról a dolgokról, amiket tapasztal. Idegenek előtt ezt ne tegye. Az emberek még most is hitetlenkedve állnak ehhez a témához, az ilyen gyermekeket feleslegesen bélyegzik meg.

- Hol hibázhatnak a szülők?

A legnagyobb problémát abban látom, hogy produkáltatják a gyermeket. Hivalkodnak vele, pedig egyszerűen csak nagyon kell őket szeretni és figyelni rájuk. Találtam közösségeket, ahol hasonló gyermeket engednek össze, de nem működőképes. Annyira, mint ahogy nagy tudósokat sem lehet összeengedni. Ők még picik, nem tudják kezelni a helyzetet, arra nincs szükség, hogy vetélkedjenek, és ütköztessék a jelenlegi tudásukat.

Iskoláskorú gyermeknél, ha szükséges keressenek nehezebb iskolát, vagy ha megoldható ugorjanak néhány osztályt. Ő azt már tudja, amit a tanárnő elmondott. Elkezd ficeregni az órán, felhívni magára a figyelmet. Nagyon fontost: tűzzenek ki a gyermeknek célokat, hiszen unatkozik.

- Mit üzen a szülőknek?

Először is: soha ne higgyenek egy szakembernek. Amit mond, az nem szentírás. Inkább járják körül a témát, vigyék több helyre csemetéjüket: természetgyógyászhoz, léleklátóhoz, pszichológushoz. Ne kezeljék csodabogárnak, ne dicsekedjenek vele, ne versenyeztessék, és ne elégedjenek meg azzal: hiperaktív. Ebben én nem hiszek. Türelem és szeretet a leghatásosabb „eszköz”.

forrás: http://anyuci.hu/cikkek/indigo-gyerekek-1-resz-1104.html
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile