Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 584
Online látogató: 4
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1852
Látogatók a hónapban: 54602
Összes látogatók: 121077

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
8 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Lelki Fejlődésünk » SaLuSa Üzenetei, 2011. 08.02.
SaLuSa Üzenetei, 2011. 08.02.
SaLuSa Üzenetei, 2011. 08.02.


"...A mi érkezésünk a Földre is meghívási alapon fog történni, mert beszéltünk Elnökötökkel és megértették és elfogadták annak szükségét, hogy a Mennybemenetel terveit siettetni kell. Nyíltak leszünk szándékainkat illetően és ami titeket illet, pontosan tudni fogjátok, hogy mit csinálunk..."

A változások ajtaja egyre szélesebbre tárul és ahogy arra már kezdtek rájönni, innen már nincs visszaút a régi rendszerhez. A napnál is világosabb, hogy egy olyan civilizációnak amelyik a Mennybemenetel szélén áll, egy új szintű rezgésszám felé kell elmozdulnia. A Fény csalogat titeket, hogy emelkedjetek fel és hagyjatok magatok mögött minden olyat, ami már nem felel meg célotoknak. Annyira nyilvánvaló, hogy a dolgok régi rendje megbukott, de nem ti miattatok mint egyének miatt, hiszen nem a ti kezetekben volt a hatalom. Megbukott, mert a rendszer nem volt képes tovább fenntartani egy olyan pénzrendszert, ami túl sok vagyont helyezett túl kevés ember kezébe. Olyan dolgok játszódnak le, amik hamarosan lehetővé fogják tenni azon szükséges lépéseket, amik helyreteszik a dolgokat és ami egy új pénzügyi rendszert fog eredményezni. Egy olyan rendszert ami igazságos és becsületes, ami megvédi pénzügyi érdekeltségetek holmi igazságtalan törvényektől és adóktól. Minden készen áll és bevezetése már nem várathat sokkal tovább magára.
Valójában a közvetlen előttetek álló hónapok nagyon érdekes időket tartogatnak számotokra. A zűrzavar folytatódik és ezért az emberek válaszokat keresnek és lépéseket követelnek a kormányaiktól, akik képtelenek reagálni. Ennek az az oka, hogy a régi rendszerbe csimpaszkodnak, megpróbálva befoltozni egy olyan rendszert ami szét van esve és ami helyrehozhatatlan. Kevés vagy szinte semmi ötletük sincs, hogyan tudnának megbirkózni a feladattal és elérkezett az idő, hogy egy új kormány vegye át a stafétabotot. Ez is készenlétben van és bár eddig nem láttatok semmi jelet ami erre utalna, a váltás már nincs túl messze. Évek óta apránként készítettük el tervünket ami olyanrohamban fog megvalósulni, hogy el lesztek ámulva, hogy milyen gyorsasággal fognak a dolgok a helyükre kerülni. Rendkívüli lelkek vagytok, akik nagyon is befejeztétek a kettősségben töltött időtöket és akiknek joga van a kvantumugráshoz, ami felemel titeket a magasabb rezgésszámokba. Ennyire közel lévén 2011.11.11.-hez észre fogjátok venni, hogy ez a dátum is egy ilyen lehetőség, amikor hirtelen felemelkedésben lesz részetek.

Figyelemmel kísérve tudatossági szinteteket tudjuk, hogy a mostani év dramatikus ugrást eredményezett olyannyira, hogy ennek eredményeképpen sokkal könnyebben vagytok képesek kezelni az alacsonyabb rezgésszámokat. Sokkal jobban tudjátok figyelmetek a Fényre összpontosítani és következésképpen az alacsonyabb rezgésszámok nem gyakorolnak rátok olyan hatást. Sőt most már tudatosan terjesztitek a Fényt és ez segíti a többi lélek felemelkedését is. Egyszerűen elég ha valaki más jelenlétében vagyunk ahhoz, hogy hatást tudjunk rájuk gyakorolni. Ehhez még hozzájön sok Indigó gyerek is, akik most már elég idősek ahhoz, hogy képességüket latba vessék. Nagyon magas szintű tudással rendelkeznek amit szeretnének másokkal megosztani. Ám az ennyire előrehaladott lelkek ritkán beszélnek képességükről, munkájuk során szinte alig veszik őket észre. Sokan vannak közülük, akiknek nagy szerep fog jutni a közeljövőben és vezetői adottságuk szívesen lesz látva.
Nekünk mint a Galaktikus Federációnak természetesen nagy szerep jutott a közeljövő eseményeiben és jelenlétünket egy általános elfogadás jellemzi. Ez kulcsfontosságú sikeretekhez és a mi felelősségünk az, hogy azok akik szeretnének részesei lenni a Mennybemenetelnek, időben készen legyenek. Kevés esély van arra, hogy ez másképp lenne, ám mi is részét képezzük egy nagyobb szövetségnek ami rendelkezésünkre áll, ha a szükség úgy hozná. Sötét összeesküvőitek rejtegethetik előttünk azon gondolataikat, hogy miképp tudnák megakadályozni haladásunkat, de legyünk őszinték: fogalmuk sincs, hogy mivel állnak szemben. Felsőbbrendű technológiánkkal meg tudjuk őket állítani, tehát nincs ok semmilyen félelmre, mert a Fény győzelme elkönyveltetett.

Rendszeresen találkozunk zárt üléseken, hogy megvitassuk a ti helyzeteteket és terveinket ehhez igazítjuk ha erre szükség van. Bár sok időbe tellhetett, hogy ehhez a ponthoz eljussunk, de mindenki meg van elégedve tervünkkel és kivitelezése készen áll. Nagyon sok minden történik épp most és a sötét összeesküvők kezdenekbelefáradni sikertelenségükbe. Ahol egyszer legyőzhetetlennek érezték magukat, sok szempontbólbukásuk mérnökei is egyben. Az annyira egyértelmű cselszövések ellenetek mint például 9/11 megmutatta önteltségüket és, hogy mennyire semmibe veszik az emberi életet. Hihetetlen, hogy azt hitték, hogy arra való hazugságaikat és próbálkozásaikat, hogy eltüntessék nyomaikat, a szakma emberei - akik átlátnak rajtuk - majd le fogják nyelni azokat.Most már csak az van hátra, hogy jogi lépéssel az Illuminátusok el legyenek távolítva hatalmi posztjukról. Erre is sor fog kerülni és szövetségeseink ebbéli szándéka nagyon is jó úton halad.

Elkezdtük azon tervünket, hogy még több ember szokjon hozzá jelenlétünkhöz az égen. Ez gyakoribb átrepüléseket jelent valamint olyan területekre való összpontosítást, ahol nem láttak minket annyira gyakran. Vannak idők, amikor már alig vesztek észre minket és ez is azt mutatja, hogy mennyire ismerősök vagytok személyzetünkkel. Sokkal jobban el vagyunk fogadva mint barátságos Földi látogatók és nyílt félelem mint olyan, rendkívül szokatlannak számít. Főleg ha azt vesszük, hogy vannak arra irányuló kampányok, hogy minket gonosz idegenekként fessenek le, ez igazi teljesítménynek számít és minden elismerés azoké, akik azon dolgoznak, hogy egyensúlyt teremtsenek. Nagyon is fontos, hogy az emberek észben tartsák azt, hogy amikor a Szürkékről hallanak, hogy ők nem tagjai a Galaktikus Federációnak. Ők az Egyesült Államok meghívása miatt vannak a Földön, akik sok éven át technológiai csereprogramokat folytatnak velük.

A mi érkezésünk a Földre is meghívási alapon fog történni, mert beszéltünk Elnökötökkel és megértették és elfogadták annak szükségét, hogy a Mennybemenetel terveit siettetni kell. Nyíltak leszünk szándékainkat illetően és ami titeket illet, pontosan tudni fogjátok, hogy mit csinálunk. Valójában beszélni fogunk a nemzethez, hogy tudjátok miért vagyunk itt és, hogy ezt mindenki megértse. A média fogja közvetíteni beszédünket és a sajtóban szólásszabadság lesz, hogy az igazságnak megfelelően mindenfajta cenzúra nélkül tudjanak tudósítani. Ezt illetően most nagyon is az Illuminátusok kezében vagytok, akik még mindig szinte az összes hírközlő csatornát irányítják. Át lettetek verve, hazudtak nektek és hosszú, hosszú éveken át félre voltatok vezetve. Nyílt kormányaitok lesznek, nyílt jelentésekkel vissza lesz állítva bizalmatok a szólásszabadságban.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és el vagyok ragadtatva, hogy lehetőségem van rá, hogy titeket ráébressszelek az igazságra. És ez még csak a dolgok felszíne. Igaz történelmetek teljesen biztos, hogy meg fog titeket lepni. Emlékezzetek rá, hogy a sötét összeesküvők irányították Földeteket több ezer éven keresztül, fokozatosan afelé haladva, hogy a Föld összes vagyonát és annak lakosságát teljes irányításuk alá vonják. A régi ciklusokban hatalmas pusztításokat végeztek, amikor is egész civilizációk vesztek oda. Erre [ezúttal] nem fog újra sor kerülni a Teremtő erre a szavát adta.

Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey,

Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)

forrás:
http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile