Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 1189
Online látogató: 1
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1474
Látogatók a hónapban: 51953
Összes látogatók: 118428

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
8 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Szeretet és gyógyítás

Szeretet és gyógyítás


A szeretet maga a teremtés


A szeretet a teremtés forrása. Ez az a tudat, amely megformálja a teremtett univerzumokat, világokat és dimenziókat, amelyekben élünk. Ahogy dualisztikus tudatunkkal a másik világokba pillantunk, mindent hármasokban látunk, ahogy errõl már volt szó. Az idõt múltként, jelenként és jövõként szemléljük, a teret az x, y és z tengelyek mentén. Méreteket látunk a mikrokozmoszban, a mindennapi életben és a makrokozmoszban. Ezt a Valóság hármasságának fogjuk hívni.
A Valóság hármasságában mindent, az atomi részecskéktõl a nagy galaxisokig olyan erõk tartanak össze, amelyeknek különbözõ neveket adtunk, különbözõ, egymástól független erõkként szemlélve ezeket. Az atomokat elektromágneses erõk és magerõk tartja össze, amelyek látszólag különböznek a gravitációs erõtõl, ami a bolygókat a napokhoz, a napokat más napokhoz kapcsolja. De valóban különböznek ezek egymástól? Lehet, hogy az egyetlen köztük lévõ különbség abban rejlik, hogy melyik dimenzióban jelennek meg. A szeretet a tudat egy bizonyos rezgése, ami emberek esetében minden emberi kapcsolatot összetart. Szeretet nélkül a házasság csak üres kagylóhéj, és általában eltörik. Esetenként egy házasság csak a gyerekek érdekében marad fenn, de akkor is a szeretet, a gyerekek iránti szeretet tartja össze az emberpárt. A szereteten kívül más okai is lehetnek egy kapcsolat fenntartásának, de az sohasem olyan, mint az igaz szeretet. A szeretet minden más köteléknél erõsebb. Az emberek meghalni is képesek a szeretetért.
Hiszem, hogy az univerzumban minden a tudat tükörképe. Ahogy én tapasztaltam, minden energia tudatosság. Bármi is legyen a neve, akár elektromosságnak, akár mágnesességnek, akár elektromágneses mezõnek, hõnek, kinetikus erõnek, atomenergiának, gravitációnak vagy bárminek nevezik. Ebbõl pedig az következik, hogy az E=mc2 szerint az energia kapcsolatban áll az anyaggal - és a fény sebességének négyzetével, egy számmal. Tehát az anyag is tudat, csak kristályosodott formában. így nézve a világon minden tudat. És a tudat a fény, amely a külsõ világ anyagáról visszatükrözõdik, és létrehozza a teljes külsõ világot, lélegzetrõl lélegzetre. A belsõ tudat világa - az álmok, látomások, érzések, érzelmek, szexuális energia, kundalíni, és ahogy mi a külsõ világot értelmezzük - ez mind az anyag forrása, és ahogy ez az anyag elrendezõdik: E=mc2. És ebben az egyenletben a szeretet az összetartó erõ. A szeretet pontosan az a rezgés, amelyre az anyag reagál. Nagy a hatalmunk a teremtésre. Elfelejtettük már, de eljött az idõ a visszaemlékezésre.
Ezért kell szeretet az élõ Mer-Ka-Ba létrehozásához. Szeretet nélkül a Mer-Ka-Ba élettelen, és rövid idõn belül meghal. A szeretet az, amely képes a vizet borrá változtatni. A szeretet képes visszahozni valakit a halálból. A szeretet gyógyítja meg önmagunkat és másokat. A szeretet és csakis a szeretet gyógyítja meg a világot. Így tehát gyógyításról beszélni szeretet nélkül, igaztalan beszéd. Az orvostudományban csak bizonyos dolgok lehetségesek. Szeretettel azonban minden lehetséges. Szeretettel a gyógyíthatatlan betegség sem más, mint fény és a test atomjai újra tökéletesen egészségessé alakíthatók. A szeretet hiánya minden betegség forrása, mert a szeretet által lesz az anyagban káoszból rend, és a szeretet hiánya mindig káoszhoz vezet.
Gyógyulás csak akkor megy végbe, ha jelen van a szeretet. A nyolcvanas évek végén azt kutattuk, van-e valami, ami minden gyógyítóban közös. Sok gyógyítót láttunk, akik különféle módszerekkel dolgoztak. Szinte minden ismert gyógyítási módszert képviselt valaki. Jelen voltak kézrátétellel gyógyítók, pszichikusan operálók, reiki mesterek, pránával gyógyító orvosok, sámánok, boszorkányságot ûzõk, pszichikus gyógyítók és így tovább. Vizsgáltuk a testükbõl kiáramló energiákat, és azt találtuk, hogy mindannyiuknak majdnem egyforma szinusz-hullám rajzolatuk volt. Ugyanaz a minta, ami három magas, és egy alacsony hullámból állt ismétlõdõen, és e minta forrása az univerzális szívcsakra volt.
Geometriai szempontból nagyon érdekes volt ez, mert a légzõcsatorna hossza, a szívcsakra alatt és fölött pontosan egy férfi, és három nõi szakaszból állt. Ez volt az az aspektus, amely minden gyógyítónál egyezett, legalábbis mialatt gyógyítottak. A gyógyítás alatt a szívcsakrára fókuszáltak - ami az univerzális, feltétel nélküli szeretet elsõdleges csakrája!
E kutatás és más tapasztalataim alapján mára hiszem, hogy kicsi a jelentõsége annak, hogy egy gyógyító milyen módszert alkalmaz. A módszer csak egy rendszert biztosít a tudat számára a gyógyításhoz, de a valódi gyógyítás a szeretetbõl ered, amit a gyógyító a beteg felé áraszt. A gyógyító szeretete az, ami gyógyít, nem a tudása. Tehát gyógyításról beszélni szeretet nélkül, mindig az igazság eltorzítása. Emberek, falvak, vagy az egész bolygó meggyógyítása mind ugyanazt jelenti. Az egyetlen különbség a szeretet nagyságában áll.
Az elmének megvan az a képessége, hogy átalakítsa az anyagot. A szeretet hatalma azonban nem csak átformálni képes az anyagot, hanem könnyedén elõ is tudja állítani a semmibõl. Nem számít mi az, amit meg kell oldani, a szeretet mindig megtalálja az utat. Az igaz szeretetnek nincsenek korlátai.
Mi az a fátyol, amely eltakarja elõlünk ezt a nagy igazságot? Hitrendszerünk az, ami korlátoz bennünket. Amit igaznak hiszünk, az adja meg korlátainkat. Ha egy orvos azt állítja egy bizonyos betegségünkrõl, hogy az gyógyíthatatlan, és mi ezt el is hisszük, akkor nem tudjuk meggyógyítani magunkat. Belekövesedünk hiedelmeinkbe, és azok szerint élünk, még ha ez nagy fájdalmat és kényelmetlenséget jelent is életünk hátralevõ részére. Csak egy csoda, valami, ami sokkal hatalmasabb önmagunknál, képes feloldani egy megkövült hitrendszert. Tehát elménk az, ami megakadályozza a gyógyulást. Amíg tudatunk irányít a szívünk helyett, szinte mindig szenvedni fogunk.
Hadd meséljek el egy történetet egy hölgyrõl, aki gyõzedelmeskedett az elméje és a hitrendszere fölött. A neve Doris Davidson.
Doris gyermekbénulásban szenvedett, és mikor megismertem, már vagy 12 éve tolókocsihoz volt kötve. Az orvosa azt mondta neki, hogy soha többé nem lesz képes járni, és õ beletörõdött ebbe a „ténybe". A fiával élt, aki arra áldozta életét, hogy gondoskodjon róla. Egy napon kezébe került Katrina Raphaell könyve a gyógyító kristályokról. Nagyon izgatott lett, amikor azt olvasta, hogy mindenféle betegség gyógyítható. Katrina szavai évek óta elõször, ismét reményt adtak neki. Felhívta Katrinát, hogy tanácsot kérjen tõle, de valami miatt Katrina arra kérte, hogy nekem telefonáljon.
Amikor hívott, elmondtam, hogy elõbb engedélyt kell kérnem arra, hogy segíthessek neki, és hogy vissza fogom hívni. (Ebben a fejezetben késõbb lesz még szó az engedélykérés jelentõségérõl.) Beszéltem az angyalokkal, és minden csatorna megnyílt a gyógyításhoz. Azt mondták az angyalok, hogy semmit ne alkalmazzak a megszokott módszerek közül, egyedül csak a hölgy hitrendszerén kell dolgozni. Azt mondták, mihelyt igazán elhiszi, hogy lehetséges meggyógyulnia, önmagát fogja meggyógyítani. Visszahívtam, és nem tettünk mást, csak beszélgettünk. Hónapokon keresztül beszélgettünk egyszer egy héten, mindig úgy vezetve a fonalat, hogy képessé váljon hinni a gyógyulásban. Hónapokon keresztül semmi sem történt. Aztán egy napon felhívott, és a hangjából nyilvánvalóan érzõdött, hogy megváltozott. Elmondta milyen döntéseket hozott. Elõször is eldöntötte, hogy soha többet nem ül bele a tolókocsijába. El is adta, és megkérte orvosát, hogy lássa el speciális merevítõkkel, ami megtartja a csípõjét és a lábait. A lábai eldeformálódtak a sok éven át tartó üléstõl, és nagyon elgyengültek. Szüksége volt még egy négylábú járókeretre is, hogy ne essen el. Hónapokig ezekkel élt. Aztán egy napon úgy érezte, hogy most már elég erõsek a lábai, és hagyományos mankóra cserélte a járókeretet. Ez is mûködött, és Doris egyre biztosabb lett abban, hogy meg tudja gyógyítani önmagát.
Annyira megerõsödtek a lábai, hogy nem volt szükség többé a csípõ merevítõkre, és már csak olyan merevítõket használt, amelyek a térd ízületeket tartották meg a helyükön. Olyan jól tudott járni, és annyira visszatért az önbizalma, hogy megkérte a fiát hagyja õt, és élje a saját életét. Már képes volt külsõ segítség nélkül gondoskodni önmagáról.
Aztán eljött a nagy nap. Doris képes volt mankók nélkül járni, már csak a térd merevítõkre volt szüksége. Annyira izgatott volt, hogy alig tudott a telefonon beszélni. Néhány nappal késõbb jogosítványt is szerzett. Rögtön ezután eladta a házát, vett egy autót, és Új Mexikóba, Taos-ba utazott, ahol akkor éltem, és beiratkozott az egyik Élet Virága tanfolyamra. Segítség nélkül sétált be a terembe, olyan ragyogó mosollyal, hogy úgy tûnt mindjárt lebegni fog a föld felett. Teljesen megváltozott.
Kilenc hónappal késõbb az utcán sétáltam, és egyszer csak látom, hogy Doris fut velem szembe. A tanfolyam óta nem láttam. Katonának dolgozott, és egy idõre eltûnt. Körbefordult, hogy láthassam, már merevítõre sincs szüksége. Rám nézett, és azt mondta: „Drunvalo, teljesen meggyógyultam. 100 százalékosan. Olyan boldog vagyok! Szeretlek!" és eltáncolt. Elnéztem, ahogy távolodik az utcán, semmi jelét nem mutatva annak, hogy valaha gyermekbénulásban szenvedett, vagy tolókocsiban ült volna.
Öt-hat éven keresztül, minden karácsonyra lapot küldött nekem, hálája jeléül. Pedig én semmit sem tettem, saját magát gyógyította meg. Megértette a problémát, és szíve mélyén elhitte, hogy valóban képes meggyógyítani önmagát, így természetesen meg is tette.
Emlékezzünk a hölgyre, aki csak megérintette Jézus ruházatát, hogy meggyógyuljon, és akinek Jézus azt mondta, "Leányom, hited meggyógyított. Menj békével!"
Amit igaznak hiszünk, az szabja meg határainkat. Ha nem hiszünk a határokban, szabadok vagyunk.

Hozzászólások
#1 | lea - május 12 2008 09:30:38
ez a cikk nagyon sok dolgot magában foglal ami ehhez az igazsághoz hozzátartozik. első az agape szeretet ami ugye a feltétel nélküli szeretet az egységet jelenti szerintem a nullpont energiát. ami nem poláris energia az univerzumban....ez az egyetlen mondhatnám ősenergia az univerzumban ami nem poláris..minden más megnyilvánulás poláris, tehát megvan az ellenpolusa a megnyilvánult világban...minden az univerzumban egyensulyra törekszik, vagyis ki akarnak az energiák (az ellentétes polusok) egyenlitődni vagyis törekednek a nullpont energiára ..ami vissztérés az egységbe...igy müködik minden az univerzumban....a szeretet de csak az agape minden poláris energiát képes kiegyenliteni ezért egyensulyba hozza az energiarendstzereket pl az emberi test energiarendszerét és helyre tud állni az egyensuly....igy hoz gyogyulást vagyis visszaállkitja az eredeti állapotokat, ami jelen esetben az egészség....persze a gyakorlatban ez nem ilyen egyszerü polárisd világunkban...ezt az egységenergiát megtalálnunk. ugyanis ez bennünk is megtalálható. ez igazi természetünk, önvalónk.. amit egonk és duális felfogásunk a dolgokról eltakar előlünk...köszönöm, hogy hozzászólhattam
#2 | vichy - június 03 2008 15:41:02
o_OÉrdekes volt olvasni.Emlékek szakadtak bennem fel ahogy anyám harcolt az életért.A képzelet az nagy teremtő.És saját magunk Szeretet is.Hogyan lennénk képesek Gyógyitani ha Magunkat sem szeretjük.Sokan elfelejtik magukat tisztelni és Szeretni,pedig ez lenne az Egységhez a Kulcs.
Nagyon tetszenek ezek a gondolatok melyek itt levannak írva.
Tanuld,hogy taníthatsd a szeretetett.
Szeretettel bármire képesek vagyunk ...egy mosoly gyógyító ereje sokat ér.
#3 | illy - június 11 2008 08:49:53
A gyógyítás belül kezdődik, nem az sztk-ban, ez is olyan dolog, amit tanítani kellene. Fontosabb lenn , mint sok " tananyag".Érdekes, hogy ha valaki vesz egy botmixert 2000Ft-ért, akkor gondosan végigtanulmányozzuk a használati utasítást, nehogy valamivel tönkretegyük a gépet, amely pótolható. A testünkről, amely lelkünk temploma, szinte semmit nem tudunk, még fizikai síkon sem!Elgondolkodtató, nem?
#4 | Margit - február 19 2010 16:38:05
Akkor vagy képes tökéletesen müködni ha szeretsz, és ezáltal boldog is lehetszha akarod és elhiszed.Smile
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 33% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 67% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile