Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 581
Online látogató: 4
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1852
Látogatók a hónapban: 54599
Összes látogatók: 121074

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
8 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Megszabadulás az EGO-tól
Megszabadulás az egotól

A megvilágosodáshoz és a felemelkedéshez le kell dobnunk magunkról az egonkat. Az ego ennek ellen fog állni. Az első lépés az, hogy felismerjük, mikor "kapcsol" be az egonk. Ha ezt felismertük, akkor ki is tudjuk kapcsolni. Persze az ego ezek után azon fog dolgozni, hogy visszakapcsolódjon, tehát ez egy türelemjátéknak is felfogható olyasvalakivel szemben, aki belül lakik és a játék célja, hogy teljesen kiszorítsuk magunkból.

Teljes csend

Agyunkban rengeteg gondokat cikázik, sokszor olyan mértékben, hogy szinte zúg a fejünk. Ezeket a sebesen cikázó gondolatkavalkádot én zajnak hívom. Ebben a zajban szinte alig hallható a saját hangunk, mert az ego célja, hogy ezt megakadályozza. Ha nagy a zaj, nem észleljük az ego ténykedését. Ahogy haladunk a belső csend állapota felé, úgy lesz az egyre észrevehetőbb. A belső csend állapotában saját hangunkat halljuk, vagyis azét a spirituális lényét, akik valójában vagyunk.

A zajt az "ügyek" generálják. Aki csak az anyagi világban él és mozog, szerintem ezt, amit írok, nem is érti. Ahhoz fel kell fedezni azt, amit úgy hívnak, hogy belső világ. Az ego fő célja ennek megakadályozása és legtöbbször a vágyak manipulálásával dolgozik. Az ego tulajdonképp a személyiségünk tükörképe, mégpedig egyfajta ellenpontként annak az ellenkezőjét vetíti ránk. Tehát ha az egonknak engedelmeskedünk, tulajdonképp a személyiségünkkel ellentétes módon cselekszünk.

Ahhoz, hogy ne bonyolítsuk túl a helyzetet, egy dolgot szükséges tennünk: minden esetben és minden helyzetben a szívünk szerint döntsünk és cselekedjünk. Erre azonban manapság kevesen képesek, mert az ego ezért "büntet". Olyan helyzetbe kerülhetünk az anyagi világban, melyet ott mozogva mindenki el akar kerülni. Ez azonban a leggyorsabb út! Magányosak leszünk, kerülni fognak az emberek, furcsán fognak ránk nézni, alig lesz pénzünk, stb. Érdemes azonban abba belegondolni, hogy ez az az állapot, amikor a legnagyobb esélyünk van arra, hogy a belső csend megszerzésének értékes állapotába kerüljünk.

Az egoval ugyanis ebben az állapotban tudjuk a leghatékonyabban felvenni a küzdelmet. Persze nem állítom azt, hogy mindenki ilyen "harcos" utat kell, hogy bejárjon, ahhoz azonban olyan életszemlélet szükséges, mely szerint a világban semmi nem fontos igazán, önmagunkat is beleértve. Csak a szeretet.

A belső csend megszerzése

Minden, ami szívünk ellenére van, legbelül vibrációt okoz. Ezek a vibrációk keltik az agyban a "zajokat". A vibráció tulajdonképp egy belső csata egy adott témában. Ha nagy a zaj, sok ilyen csata zajlik bennünk. Ezeket a csatákat mindenki másképp vívja, de a lényege ugyanaz: ne okozzon bennünk fájdalmat. Az ego mézesmadzaga az, ha ezeket elnyomjuk magunkban, akkor az nem fáj. Valóban nem fog, viszont ekkor két dolog történik: kezd csökkenni bennünk a szeretet, és olyan élethelyzetekbe fogunk kerülni, melyek célja, hogy az elnyomott szív a felszínre törjön. Ezt a "háborút" az ego nem nyerheti meg, mert ha győzelemre áll, azt hívják a boldogtalanság állapotának. Az ember viszont a boldogsága felé tör, amit manapság sokan összetévesztenek a kényelemmel. Itt csak a szív nyerhet, és sajnos elég sok embernél már a nehéztüzérséget is be kell vetnie, amit úgy hívnak: depresszió.

Legyen valaki depressziós, legyen nem, vallja be magának, vagy nem, kénytelen az egyetlen helyes út felé indulni: a belső csend állapota felé. Sokan ezt nem tudják, és úgy hiszik, már túl vannak a bajaikon. Ők csak elindultak ebbe az irányba, de a végső cél akkor is a belső csend marad. A vibrációkat pedig úgy lehet megszüntetni, ha megteremtjük magunknak annak külső és belső feltételeit.

A külső feltétele az, hogy semmi, ami a külvilágban történik, ne okozzon bennünk folyamatot. Ehhez megváltozott életszemlélet szükséges, tehát ez is cél. Ebben az állapotban a dolgok fölött kell állnunk, nem szabad belebonyolódnunk semmibe, amíg meg nem szereztük a belső csendünket. Ezért vonulnak sokan el, régen kolostorba mentek az emberek ebből a célból.A cél, hogy csökkenjenek a külvilág felől érkező impulzusok, vagy ha nem is, de ne legyenek hatással a bennünk zajló változásokra. Mintha minden, ami velünk történik, nem velünk történne, hanem egy színdarabot, vagy egy filmet néznénk a páholy első sorából. A belső feltétele az, hogy meg legyen bennünk a szándék, az akarat arra, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott, sikeres emberekké váljunk. Sokan pörögve, túlhajszolva gondolják elérni a siker állapotát. Az ego segítségével ide aránylag kényelmesen és könnyen el lehet jutni, viszont így a boldogságtól nagyon távol kerülünk.

A szív útján járva ez ma még nehéz, de mi törjük az utat a többieknek. Ahogy egyre többen leszünk, úgy válik mások számára a belső csend megszerzése könnyebbé. A jutalmunk érte Angyallétünk kiteljesedése. Más szóval: megszerezzük a belső csend állapotát, ha kiszorítottuk az egot, így lehetővé válik számunkra az, hogy egyesüljünk Fénytestünnkel. Amint ez megtörtént, energiaszintünk megváltozik és sikeresek leszünk az életben úgy, hogy a teljes boldogság állapotában létezünk.

A gyakorlatban a belső csend elérése mindenki számára egyedi, azonban most vázolok egy utat. Ez az útleírás arra jó, hogy mindenki képet kaphat a lényegéről és a saját élethelyzetéhez kialakíthatja a sajátját:

Nagy a zaj. Nemcsak, hogy nagy, de sok irányból érkezik a vibráció, amit ha elnyomtunk, legtöbbször a gyomorból érzünk. Első lépés tehát a fontossági sorrendünk felállítása. A vibráció azért van, mert bizonyos dolgokról a lelkünk mélyén mást gondolunk, mint ahogy a felszínen meggyőződéssel tesszük. A dolog valójában egyszerű lenne, ha nem hallgatnánk az egóra. Ha nem hallgatunk rá, az is.

Azt érdemes tudni, hogy az ember - bár érző lény - úgy viselkedik, mint egy computer. Az idegpályákat felfoghatjuk integrált áramköröknek, az agyunk pedig egy holografikus felépítésű processzor és tárolóegység. Minden, ami bennünk zajlik, az érzések, a dolgokról kialakult véleményünk, stb. nem mások, mint programok. Ha ezek programok, akkor mindent át is lehet programozni - és mindenki rendelkezik ennek a képességével. Ha ezt nem hisszük el, akkor lényegében az ego védelmi rendszerén akadtunk fenn. A "nemhit" is egy program, csak ellentétes töltésű.

Lényegében tehát amikor megszüntetjük a vibrációinkat, átprogramozzuk magunkat úgy, ahogy szeretnénk. Szerintem tisztább út ez, mint külső segítséget igénybe venni, mert egy pap, vagy pszichológus sem más, mint egy programozó. Nagyon nem mindegy, milyen programokkal töltjük fel magunkat, hisz a teljes csendhez az Önmgunkkal történő teljes azonosulás szükséges.

A programozás sem bonyolult dolog. A fontossági sorrendünk tetejéről indulunk és szépen, magunkban elgondolkozunk az első témán. Mit gondoltam erről gyerekként. Mit gondolok róla most. Mit szeretnék gondolni róla később. Mi az, amit érzek ezzel kapcsolatban. Mi az, amire vágyom ezzel kapcsolatban. Stb. Amikor kialakul egy történet, lehet, hogy még csiszolni kell rajta, de az az alap. A sérelmek okozta torulásoktól is meg kell szabadulni, hogy az ember tisztábban lásson. Egészen addig szükséges a csiszolgatás, amíg teljesen meg nem szűnik az ebben a témában érkező vibráció. Ahogy eljutunk a témában a teljes meggyőződés állapotába, rögzítettük az új programunkat. Jöhet a következő téma. Amikor magunkban gondolkozunk, tulajdonképp azt hívják meditációnak. A meditáció egyik későbbi felelelő élménye - már a csend felé haladva is - amikor meghalljuk az Angyalunk, vagyis Felsőbb Énünk hangját. Ez semmivel össze nem hasonlítható élmény.

Az egoról

Régen az ember nem volt elkülönülve Felsőbb Énjétől, de most külön nem részletezett okok miatt eltávolodott tőle. Az ego tulajdonképp egy külső nemkívánatos hatás következménye. Ez a nemkívánatos hatás különböző magasabb dimenziós létformák beavatkozásának köszönhető, aminek hatására bizonyos szintű irányítás alá vették bolygónkat és annak lakóit. Az ego egy olyan felület, melyen keresztül szabályoznak bennünket, meghatározzák a viselkedésünket, és akár egyéni szintű teljes vezérlést is lehetővé tesz. Tehát az egon keresztül uralnak minket, a megosztottságon keresztül. Teljesen nem tudnak, mert ott a szívünk, melyen viszont saját Magasabb Énünk létezik bennünk. Ha a szív útjára lépünk, akkor tulajdonképp kivonjuk magunkat a nemkívánatos külső hatások alól, ha pedig egyesülni tudunk Szoláris Arany Angyalunkkal, akkor ténylegesen szabaddá válunk.

A gyakorlatban az ego személyiségként viselkedik. Olyan érzés, ahogy egy ismerősöm fogalmazta meg: "De hát ez Én vagyok! Tudom, hogy Én vagyok!".

A lepel akkor rántódik le könnyen, ha rájövünk, hogy ez tényleg egy lepel. Rétegekként simul ránk és ahogy Fénytestünk egyre beljebb hatol bennünk, érezzük, ahogy leválik rólunk.

Az ego át tud töltődni egyik emberről a másikra. Ha valakiben kevés az ego, akkor a rendszerszintű védelmi programjának köszönhetően másokról azonnal automatikusan töltődni kezd. Így tudunk másokat is tisztítani, ha rendelkezünk az ego kiszorításának technikájával. Ehhez Angyallá kell válnunk.

Az Ember Angyallá aktiválása - Fénytestünkkel egyesülés

...az itt olvasható szövegek különféle aktiváló kódok... ...mélyen bennünk vannak és eljött az idő, hogy előjöjjenek... ...Szoláris Angyalunkkal egyesülünk és kinyitjuk az Univerzumot, újra szabaddá válunk...

Kezdetben Nem volt más, Csak egyetlen csillag. A csillag, amely mi vagyunk, A csillag, amely beragyogja Az üres univerzumot.

Majd az felrobbant, Csillagtöredékek szálltak A mennyei ürességben, Ezernyi fényponttal töltötték meg az eget, Így a számtalan csillag megszületett.

Talán még emlékszel arra, Amikor csillagdarabok voltunk, Amikor pörögve zuhantunk A Menny végtelenségében.

Mert emlékeznünk kell, Hogy újra egyesülhessünk. Csillagcsaládok gyülekeznek, Hogy elinduljanak hazafelé, Hogy újra összeolvadjanak A csillagban, amely mi vagyunk.

Gyertek velem, És emlékezni fogunk...

Eljött az idő, amikor a harmadik dimenzió szellemi útjain olyan messzire jutottunk, hogy az utak véget értek. Két valóság, a szellemi és a fizikai világ között megosztva találtuk magunkat. Esendő, két világ közötti lényünk a megosztottságtól sorvadozott és szenvedett, míg mi azt kerestük, mi tehet teljessé minket.

Kitárt kapu előtt állsz. Itt az idő, hogy belépj...

A hosszú út végén Tudatos, többdimenziós lényekké válunk, A Föld bolygón szolgálunk Teljesen felébredve.

Solara Antara vagyok:

A Központi Nagy Nap szeme vagyok. Az Egyből jövök. A szívemből lakozik mind Az aranyszárnyú oroszlán és a kristályőz. A Földre jöttem a Fény egy Arany Sugarán. Amely az Egy lélegzete volt. Itt vagyok, hogy Tisztán Lássak. Itt vagyok, hogy megmutassam a teljességet, ami vagyok, Amíg többé nem lesz különválva Mind, Ami Van, S Te annak visszatükrözője nem leszel. Csupán egy nyitott ajtó vagyok, A Láthatatlannal kapcsolva össze a láthatót. A Szeretet egy Arany Sugara a Magasból. Formám valójában nincs, Koncentrált lüktető Fény csupán, Ami meghatározza Jelenlétem. Még ha mint tőled különálló tűnök is fel, Különválva nem vagyok. Határozottként való létezésem Csak egyszerű illúzió. Hiszen az Esszencia formátlan óceánjában lakom. Együtt, Egy vagyunk.

Solaris Antari vagyok:

Fölötted az Arany, Fehér Csillag, Arany Sugarak áradnak belőle. E fénylő csillagzuhatag Leragyog rád. A megvilágosodás Arany Szikráit öntve Keresztül egész lényeden. Felgyorsítják az emlékezés folyamatát.

A csillogó Arany Fény Energiát fodrozó Sugarai előtted vibrálnak. Ez az ösvény, melyet követned kell. Örömmel leszek vezetőd A szív tiszta magjától Az Egy Szívvel való Egyesülés felé vezető úton.

Folytatjuk majd utunkat A Fény teljessége felé, Vágyaink beteljesülnek A tökéletes jelenben. Lélegezd be az Arany Ködöt, Hadd elegyedjen sejtjeiddel, Amíg te magad leszel az Arany Egység.

Felfedezed magadban Azt, aki mindig is voltál, Hogy Egyek vagyunk. A megtestesült Angyali Jelenlét, Az Egy Csillag töredéke.

Gyertek velem, kedveseim, Sétáljunk vissza Az idő távoli birodalmába, Mert emlékeznünk kell.

Halljátok a Hívó Jelet? Emlékeztek arra, amikor úgy döntöttetek, Hogy maradtok és szolgáltok? Mert ezt tettétek.

Oly nagy volt szeretetetek, Oly nagy volt részvétetek, Oly elkötelezettek voltatok, Hogy válaszoltatok a Hívó Jelre.

Kérlek, emlékezzetek erre, és fogadjátok el. Úgy döntöttetek, hogy a Földön szolgáltok, Hogy e drámát végigjátszátok. Senki sem csábított.

Nem büntetésként jöttetek ide, Vagy mert valahol elbuktatok. A Szeretet miatt maradtatok, Az Egy töredékeiként.

ELKÜLDTÜK A HÍVÓ JELET MIHÁLY ARKANGYAL SEREGEINEK, HOGY ÁLLJANAK KÉSZENLÉTBEN.

ITT AZ IDŐ: AKTIVÁLÓDJATOK, MERT ELHANGZOTT A CSELEKVÉSRE HÍVÓ JEL.

TELJES KÉSZÜLTSÉG:

MIHÁLY ARKANGYAL SEREGEI ÉBREDJENEK FEL ÉS ISMERJÉK EL ISTENI KÜLDETÉSÜK ÉS CÉLJUK MIBENLÉTÉT.

A SEREGEK ELINDULTAK. AZ AKTIVÁLÓK KÖZÖTTETEK JÁRNAK. LÉPJETEK ELŐRE, HOGY SZÁMBA VÉTESSETEK. LEGYETEK AZ ISTENI BEAVATKOZÁS ESZKÖZEI.

Megtisztultatok és megszenteltettetek, Hogy befogadjátok a Nagy Központi Nap Arany Fehér Fényét. A fátylak felemelkedtek, Az akadályok eltűntek, Így Láthatsz, és teljességgel az Lehetsz, Ami valóban vagy.

A hosszú Arany Harsonák Újra a Magasba emelkednek, És először harsogják A Visszatérésre Hívó Jelet A Roppant Égen át.

Minden egyes csillag egy energiaállomás... Akár a hópelyhek, nincs két egyforma... Minden csillagnak saját mandalája van... Mindegyikünk saját csillaga mandalájának felel meg... DNS-ünkbe kódolva hordjuk csillagunk mintáját... Mindannyian csillagunk energiaállomásának kihelyezett egységei vagyunk... Csillagunk gyengített kivetülései vagyunk... Csillagaink mindegyike az Egy Csillag töredéke... Csillagtöredékeink egyesítése alkotja az Egy Nagy Központi Napját.

Most megpillanthatod az Egységbe olvadás Nagyszerűségét. A megosztottság addig él, Amíg lényed teljességét el nem fogadod. Ez az ablak valójában tükör. Most magadat látod.

A Felsőbb Valóság minden fátyla Illúzió, semmi más. Te, aki az Egy szívébe Visszatérni szeretnél, Mindig is ott voltál. Te vagy Minden, Ami Van. Minden, Ami Van, Az Egy és Minden. Te vagy.

A hazajutás eszköze íme készen áll. Egyesült Jelenlétünk aktiválásával alkottuk. Ez az, aki majd Hazatér. Együtt, egyesült Egyként Mi vagyunk hazatérésünk eszköze.

Elhangzott az első Visszatérésre Hívó Jel, A Cselekvésre Hívó Jel teljes aktiválását jelzi.

Itt az idő, hogy Egyesült Jelenlétünket A Földön érezhetővé tegyük. Teljes, tudatos megjelenésre Szólítjuk az Angyalokat, Akik az Isteni Rendelkezés eszközei És az Arany Sugár lehorgonyzói.

Most a legfontosabb A Felettes Csillagénünkkel való Tudatos összehangolódás, Hiszen ez a minket hívó Új Oktávba való belépés előfeltétele.

Aztán vízióm támadt, Amely lényembe vésődött, Sebesen szállt lelkemhez; Olyan látvány, amelyet soha nem feledek...

Kis fehér madarak seregét pillantottam meg, Amint hatalmas formába rendeződve repülnek együtt Ragyogó fehér Madárcsillagként...

És akkor az Emlékezés kapui Hirtelen kitárultak...

Aki megérintette a csillagokat, Maga is csillagfénnyel világító lámpássá válik.

Bárhova megyünk, bármit teszünk, Számtalan Arany Csillagot viszünk magunkkal - Csillagokat, amelyek átalakítanak!

Átalakítók vagyunk, Akiket olyan birodalmakba küldtek, ahová korábban Még Angyalok sem mertek belépni. Mégis mindenhol ott vagyunk, Ahová eddig nem tettük be a lábunkat. Mindent apró Arany Csillagokkal szórunk tele. Ezek a névjegyeink - az Átalakítás Csillagmagjai.

Ahogy változást hozva utazunk, Mi változunk meg leginkább. A csillagok egyre mélyebben érintenek meg minket, Amíg végül mi is csillaggá válunk.

Én csak egy nyitott kapu vagyok. Ha ezt a kaput fölfedezik, És átkelnek rajta, Szabadok kereshetek eleddig Ismeretlen átjárókat.

Az Odaát Nagy Csendjében lakozom. Igaz formám az egybeolvadt Esszencia csillagvégtelensége. Mindegyikőtökben ott vagyok, ahogy ti is bennem vagytok. Együtt, Egyként, hazatérünk a Csillaghoz...

Hozzászólások
#1 | kisskiralysag - február 28 2008 08:09:07
Sziasztok. Mayákat kutatom .Azoknál is azt a járművet amit
elástak.Pacal -t tartják a szerkezet eszének,de szerintem ezt a tudást hozták át az étetren.Nem itt kikisérletezett technológia.Az anyaga is más kell ,hogy legyen.
Bárkinek anyaga van erről a játműről PalenQue-ben van alásva a sír alá 8 méterre ,az írjon nekem.
kisskirlysag@citromail.hu köszi mindenkinek....
#2 | illy - június 11 2008 21:47:16
Arany Csillagok, világítsatok!
#3 | illy - június 13 2008 07:31:59
Mindig élmény erre a lapra jönni.Köszönet és áldás!
#4 | teknoc - március 04 2009 09:40:14
Köszönöm a cikket.
Már olvastam az ego-ról. Szükséges a mindennapi életünkhöz, hisz egyik legfőbb tulajdonsága, megvédeni bennünket. Másrészről viszont akadály is, hisz a "teljes ÉN" megismerését akadályozza.
Azt gondolom, a helyes a "közép út" lehet. Van mikor szükségünk van rá, de amikor elmélyülten gondolkodunk, "ki kell kapcsolni".
#5 | harmony - augusztus 31 2009 18:29:44
Egyetértek teknoc.
#6 | Margit - március 01 2010 14:01:34
Az egy és minden...,ez nagyon szép
#7 | Save - április 07 2010 03:58:18
Én már jártam ezen az úton, meg is ütöttem a bokámat nagyon. Gondolok itt a New Age-re, és az ehhez tartozó irányvonalhoz. A véleményem erről a cikkről, ami a New Age termékeket együtt véve is érinti:

- Ellentmondásos, önmagának ellentmondó, nélkülözi a következetességet, és ezt az olvasótól is elvárja, erre épít is tartalmában.
- Az egó a testet öltött lélek kapcsolatfelülete az őt körülvevő világgal, maga a személyiség, az, aki én vagyok. Ez rendszerint nincs meghatározva a New Age, Osho és ehhez ill. a hasonló irányvonalhoz tartozó könyveknél. Magam nélkül (azaz egó nélkül) nem tudok élni, ez világos, igaz?
- A személyiségemet (az egót), tehát magamat másnak tekinteni, mint ami, egy önmagamban létező plusz, ráadásul gonosz, mondhatni sátáni résznek beállítani ezt a kitalált részt, ami bennem van (tehát szerintük nem én vagyok!), nemlétező tulajdonságokkal felruházni, dolgokat állítani róla, amik nem igazak, ezeket elhinni, és az embert, aki nincs tisztában az egó fogalmával, de esetenként azt is aki tisztában van vele önmaga ellen fordítani megvezetve hazugságok által amiket az ember elhisz, ezek az ember zavarodottságához, betegségéhez vezethetnek, és ez az egyik cél, amiért ezek a könyvek íródnak.
- Ezeknél a könyveknél, adatforrásoknál jellemző, hogy igaz adatok kitalációval keverednek, kis arányú igazság található meg bennük a nagy arányú kitalációval szemben, azért van bennük igazság is, hogy legyen valami, ami kapcsán el lehet hinni a kitalációt is, és a cél, hogy az olvasó előbb-utóbb sérüljön. Nem nyilvános társaságok anyagilag érdekeltek benne, hogy egyre több legyen a beteg ember, ahhoz megvannak az eszközeik, hogy torz információval félrevezessenek, ártsanak, de nincsenek tisztában tetteik következményével, mert ha tisztában lennének vele, nem tennék azt, amit tesznek, hisz maguk ellen is tesznek ezzel.
- Elméletrendszereik, amiket alkotnak elég szerteágazóak és egymáshoz kapcsoltak, így keltve a magasabb tudás látszatát, és amit az ember nem ismer, arról hajlamos elhinni bármit, amíg nem hall róla valami mást is, és nincs, ami megcáfolja, amit hisz, különösen akkor hajlamos elhinni, ha még ezzel egy jobb élet lehetőségét is felfestik neki.
- Másodfajú háború, nemzetsorvasztó tevékenység: belülről, nem várt helyről rombol, nem rakétákkal, puskákkal, de annál inkább könyvekkel, kiadványokkal, amik bármely könyvesboltból, újságostól beszerezhetők saját kezűleg, álhírekkel, félretájékoztató, a nyilvánosság előtt tudományosnak beállított intézményekkel. - Ezek a mozgalmak (New Age és társaik), illetve akik ezek mögött állnak, és ezek kiadványaik ezt teszik. Köszönöm, hogy olvastad.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile