Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 1174
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1474
Látogatók a hónapban: 51938
Összes látogatók: 118413

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
8 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Ezoterika, a titkos tanok tudománya
Ezoterika, a titkos tanok tudománya

Test, Szellem, Lélek terápiák, az univerzális energia használata, tudatos energetikai térrendezés, de még a különböző harcművészetekben használt elmélyítő gyakorlatok sorába is megtalálhatóak az ezoterikus alapok.

Igen széles a paletta mely ebbe a témakörbe belefér. Mivel ide tartoznak az ős tudással kapcsolatos mindenféle természetes gyógymódok. Mert az életenergia tudatos alkalmazásával erősithetjük belső erőnket, s annak kiterjedését, s ez bármilyem területen alkalmazva meghozza eredményét. Különböző események meghatározó ismeretek az állandó változás tükrében: pl. asztrológia, tarot, ji ching, feng shui. Fontos hogy az ezoterikus alaptörvényeket megértsük, beépítsük gondolatmenetünkbe és az összefüggéseket megtalálva megéljük. Melyek valóban nem törvények, hanem felfedezett tudatosságok. Mivel ezek időtállóak (így az örök mostra vonatkoznak) ezért mai időkben is biztonsággal alapozhatunk rájuk. Aki hisz benne és ismeri úgy is tudja, hogy működik. Hiszen minden működik. Mert ahogyan gondolkodom, olyan lessz az életem is, ha pozitívan akkor pozitív, ha negatívan akkor negatív. Sorsom a kezemben van, Én vagyok a kapitány és nem mindegy, hogy sors hajómat milyen vizen kormányozom, csendes vagy viharos tengeren, és az sem mindegy, hogy hogyan kormányozom. Aki nem hisz az ezoterikában, ha gondolja nyugadtan próbálja ki. Valóban érdemes letesztelni mindent, hisz a teszt eredményével bizonyosodunk meg a valóságról. Ha belső hitem kifejlődik, az nagyon jó mert az a belső meggyőződés támadhatatlan, mert az már az enyém az én felfedezett, megélt önvalóm, melyre ráébredtem. Mert minden tudás bennünk van, csak a felszínre kell hoznunk végre, hogy megélhessük a harmóniában az egy-ség boldogító érzését.

Egyik alaptétele a pozitív gondolkodás.

Ahhoz, hogy az életben az akadályokat sikeresen le tudd küzdeni, illetve az életfeladatokat megoldani, csak úgy lehetséges ha pozitívan állsz hozzá és pozitívan gondolkodsz, s így pozitív rezgést bocsájtasz ki magadból. Mivel a hasonló a hasonlót vonzza, így vonzod be pozitív gondolkodásoddal a pozitív azaz jó dolgokat, s így biztosítva lesz számodra az élet minden gazdagsága, lelki, szellemi, anyagi lehetőségek, siker és boldogság. Fontos, hogy tudd, TE VAGY SORSOD IRÁNYÍTÓJA, ne mások ötletére, véleményére hallgass (kivéve ha összecseng belső meggyőződéseddel, s ha az illető ötletével maga is sikeres lett) bár még ez sem biztos siker, mert mindenki más és mindent másképp csinál. De ha ezek ellenére más ötletét követed s nem jön be, a veszteség, csalódás a tiéd, őt ez nem érinti, miért hallgattál rá, ez a te problémád. De ha pozitív gondolkodású vagy, még a rosszat is jóra tudod fordítani ha tisztában vagy vele, hogy nincs olyan gond, mely ne hozna ölében ajándékot neked. Meglátod, hogy a legrosszabb helyzetből is kitudod hozni a jót.

DE HOGYAN legyünk pozitív gondolkodásúak?

Először is hagyd el a régi megszokott rossz negatív beidegződéseket. Mert ha fejed, azaz gondolati poharad tele van negatív gondolatokkal, hiába töltesz rá jót, az csak kifolyik. Tehát először a negatív rosszat ki kell üríteni magunkból. Szokj le a negatív mondatokról. Nem könnyű, mert a megszokás nagy úr, s már annyira megszoktuk, hogy észre sem vesszük, hogy mondatainkkal mennyire magunk alatt vágjuk a fát. Például nekem nem sikerül semmi, olyan szerencsétlen vagyok, soha nem lessz rá pénzem, stb. VIGYÁZZ mert e szavakkal parancsot adsz a történéseknek! Meg kell tanulni odafigyelni magunkra, hogy mikor mit mondunk. S még poénnak sem poén, mivel minden működik, aztán csak kesergek és csodálkozom, hogy miért nem működik nekem semmi. Hát hogyan, miért működne amikor én tiltottam meg neki, mert negatív állításaimmal magamhoz vonzottam a sikertelen eseményeket. MERT hasonló a hasonlót vonzza. Tehát figyelj oda arra amit mondasz, így egyre jobban leszoksz a téged sikertelen vágányra terelő rossz mondásokról. De ha mégis kimondod utána gyorsan tedd hozzá: "töröld, töröld", ez felszólítás a memóriának, s az agy parancsként teljesíti, így megsemmisíti a rossz állítást.

Különböző problémás helyzetek megközelítése, kivédése pozitív gondolkodással.

A pozitív gondolkodás mellett jó eredménnyel működő társ haver a lelki béke, melyet először csak napi 10 perces meditációval is el lehet érni. Reggeli megerősítő mondatok jó hatással vannak az egész nap eredményére, alkoss a napi eseményhez megfelelő mondatokat és minden reggel 3-szor nagy meggyő ződéssel ismételgesd el őket. Hited legyen nagy benne, mert ezzel nagy erőt adsz a megvalósuláshoz. Tudd, hogy az úgy is lesz, ha akarod, s van rá időd, lelki szemeid előtt képzeld el a már sikeresen megvalósult eseményt. Ha ezoterikus vagy és hiszel az Angyalokban is, kérheted STAMIEL, azaz a siker angyalának segítségét a megoldásban. De kérésedet pontosan fogalmazd meg! Ha védelemre van szükséged MICHAEL Arkangyal nagy előszeretettel segít, de fontos, hogy mindig 3-szor kérj mindent, mert a 3 kozmikus törvény erőt ad a beteljesedéshez. Napi megerősítések, amit magad alkotsz, de lehetnek az alábbiak is pl.: - pozitív gondolkodásom győzelemre viszi egész napi teendőimet - pozitív gondolkodásommal sok jót bevonzok az életembe - minden helyzetben:nyugodt, szeretetteljes és bölcs vagyok - minden helyzetben:nyugodt, megoldóképes, és sikeres vagyok. - Én egy békés lélek vagyok, szeretetet érzek minden létező iránt - ez nem nehéz, mert valójában az emberiség az egy nagy család, s valahol a lényegi forrásból kiindulva mindannyian összetartozunk. E szemlélettel élve könnyebben fordulunk minden életesemény felé még ha problémás is, s ez a győzelmet is garantálni tudja. Mert a szeretet a legnagyobb és leghatásosabb erő, mellyel nem bír el senki és semmi. Nagyon jól jársz ha ezt a szemléletet meg tudod tartani s érzetét, élményét magadévá tudod tenni, mert így örök győztes leszel az élet viharában. Megerősítésként mondd naponta 3-szor: szeretetteljes vagyok, vagy minden helyzetben szeretetteljes vagyok. Ha jogosan leszúrnak akkor úgy is tudjuk, hogy mi mulasztottunk, békésen tegyük vagy beszéljük meg a teendőket, de mindig törekedjünk a békére, hogy más és mi is jól érezzük magunkat a bőrünkben. De vannak negatív irányultságú, direkt ellenséges támadások is, és ha szemmel láthatóan nincs igaza a korholó személynek pl. igazságtalanul támadnak, illetve felesleges vitába akarnak belerántani: akkor ne vedd fel a piszkos kesztyűt, amit direkt provokációból, csapdaként dobtak le neked. Ne vedd fel, nem méltó hozzád, hagy essen saját csapdájába az aki ki ásta neked (neki is szüksége van rá, hisz ebből tanul). De fontos tudnunk, hogy minden helyzetből, nekünk is mint mindenkinek tanulni kell. Mivel tudod - mert okos vagy - hogy az csak egy csel, így könnyedebb tudsz lenni, azaz ne vedd komolyan, ha lehet térj ki a téma elől és kérdezd meg mi a valódi problémája, tudsz-e ebben segíteni. Mert lehet, hogy azért ilyen igazságtalan veled, mert valaki vagy valami felidegesítette, ekkor nyugtasd meg őt, hisz ő van bajban ő érzi rosszul magát a bőrében, rajta kell segíteni. Például tereld a szót egy kellemes eseményre, vagy miután megkérdezted mi a gondja hallgasd is meg őt, mert az egymásra odafigyeléssel és törődéssel nagyon sokat adhatunk egymásnak. Fontos, hogy ideges negatív energiáját ne vedd át, inkább ilyen békés megoldásokkal vezesd l e. Az energiával és nyugtató megoldásokkal a későbbiekben még sok jó ötlet, tanács keretében foglalkozunk.

Hozzászólások
#1 | wolfbela - november 17 2007 21:22:38
Tökéletesen igazad van,régen én sem voltam"tudatos"ezekre a dolgokra.Mostmár azonban sikerrel használom,alkalmazom.
#2 | vichy - június 04 2008 12:50:08
Csodásan van megfogalmazva.
Gyönyörű gondolatok,csak így lehet tovább vinni a Békét ami bennünk van.Pozitív állítások és megerősításek valóban kihatnak az egész napra.
És bárkinek a negatív rezgését megtudod fordítani egy őszinte mosolyal vagy értő figyelemmel.
Puszi nektek és Békét a lelketekbenSmile))):xmas:
#3 | illy - június 20 2008 16:26:28
a rendszeres meditáció egy idő után olyan lesz, mint a lélegzet, és legalább olyan fontos:yes:
#4 | Ildiamond - január 24 2009 21:19:25
:yes: Tökéletes megfogalmazás!
Az ember szinte a bőrén érzi a pozitív energiák áramlását,ha figyel!
Azelőtt nagyon sok "energiavámpírral" találkoztam és beszélgettem, de ma már megtanultam hogy hogyan legyek úrrá a helyzeten! Pontosan így kell tenni! Pozitív mondatokkal, szeretettel kell hozzá szólni és megpróbálni megnyugtatni. Rengeteg negatívan gondolkodó, elkeseredett, sötétséget látó ember él ma a földön,és nagyon fontos hogy segítsünk nekik!
Néha egy őszinte mosoly, egy kedves szó is kizökkentheti őket a fénybe!
Türelmesnek, derűsnek és békésnek kell lennünk! Mindenkihez! Mégha bántanak is!
Mi már tudjuk, hogy a földi lét csodálatos......
#5 | vesmiri - június 05 2009 17:28:25
Úgy érzem, ez sokat fog segíteni!Grin
#6 | csegi7 - október 25 2009 22:42:36
A cikk utólsó részében leírtak nem régen megtörténtek velem és hasonlóan reagáltam rá ,mint ahogy le van írva. De ez nem minden embernél jön be(sőt a többségnél nem) nem tudnak mit kezdeni az újfajta reakcióval , mert arra számítanak hogy a másik fél is átveszi az ő "tempójukat". De ha nem ezt teszed téged néznek hülyének.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile