Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 1051
Online látogató: 3
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1474
Látogatók a hónapban: 51815
Összes látogatók: 118290

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
321 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
IDŐVONAL
Idõvonal

528 millió éve egyetlen kozmikus pillanat alatt kezdõdött el a Földön az élet. Egyetlen év alatt népesült be a föld. Az élet itt született a Földön, egy Isteni terv szerinti biológiai robbanás volt. Az élet teremtésének utolsó percében megalkotódott az ember fizikai burka, buboréka, melyeket fejlett angyali lelkek vettek birtokba. A megérkezett ember célja az volt, hogy letegye az energia- vizsgáját, amely majd átalakítja a Világegyetemeket. (Kryon 7:9)

60 millió évvel ezelõtt egy tervszerû nagy aszteroida becsapódás érintette a Föld kérgét, megváltoztatta a bolygó életét, súlyelosztását, magát a kérget is átrendezte, megolvadt még a sarki jégtakaró jelentõs mennyisége is.

A Föld a Víz bolygója. Azért lett azzá, hogy az élet az általunk tervezett szerint legyen. Kezdetben kevés víz volt. A víz bolygója csomagot kapott, (aszteroida, vagy bolygóütközés), és innen származik a rengeteg víz. Csaknem egyszerre küldték ide… szükségszerû özönvíz volt. (Kryon VII:9)

„A kiegyenesedett ember mindössze tíz és fél millió éves… Több évmilliárdnyi próbálkozás, kísérletezés után megszületett az ember, az összesûrûsödött gondolat és koncentrált anyag, élõ, lélegzõ hordozója.” (Ramtha:1:83)

Megj:- az emberi testet Mi, azaz a Teremtõ Istenek, fénylényként gondoltuk ki és alkottuk meg. Az elsõ teremtmények egyformák voltak, a mai szemmel férfiak. Késõbbi finomítások során alkotódott meg a nõ, így a géncserékkel már egy produktív anyagi alakzat teremtõdött, amikbe a lelkek belefeledkeztek, és késõbb elveszették az anyag sûrû, lassú rezgésébe önmagukról való tudásukat.10 és félmillió évvel

ezelõtt a lelkek, fejedelmi mindenható entitásként jöttek a világra, de az idõk folyamán teljesen elmerültek az anyagban. Megtagadták a halhatatlanságot, és ezzel önként aláírták a halálos ítéletüket. (Ramtha:1:5)

i. e.4.500.000- 12.000 között létezett Mu- Lemuria. A mai Csendes- óceán jelentõs területein: Hawaii; Fiji; Ausztrália; Új Zéland; Madagaszkár (ma már Indiai-óceán), valamint a keleti partja: USA: Brit Columbia; California. A lemuriai rassz a Sirius és Alfa Centauri népeinek keveredés volt. (F: Telos honlapja)

A Föld légköre 1-1,5 millió évvel ezelõtt tisztult ki. Ezért hiszik a tudósok ennyi idõsnek a Földön az életet. A rádióaktivitás a Naptól származik, és annak kitakaródzásából. Korábban a víz, pára és ködfelhõként teljesen eltakarta a Napot, amely még nem forgott a maga tengelye körül. (Tóbiás 3.)

1.350.000 évvel ezelõtt a Kentaur csillagkép kiülõben lévõ Bakaratini nevû bolygójának lakossága kitelepítésre került. A Földet és a Mars bolygót választották. Humanoid lények voltak, intelligens, magasan fejlett lények. Fekete és sárga bõrû egyedek. Ezek az elsõ humanoid emlékek a Földdel kapcsolatban. (Aranybolygó)

Ebben az idõben a Nap éves pályája 280 napig tartott, Ausztrália az Egyenlítõ mellett helyezkedett el. Egy nap: 30 óra, 12 percig tart.

1.320.000 évvel ezelõtt az Õsföldön egy természeti katasztrófa során, új földrész jött létre a Csendes-óceán közepén, amelyet Lamar-nak, Mu-nak hívunk, rá 2000 évvel egy földrengéssorozat három részre szabdalta.

500.000 évvel ezelõtt fogta be a Föld a Holdat, ami kisbolygó volt (mások szerint az Õsföld-bõl szakadt ki egy bolygóütközés során). A mai számítások szerint kb. 195.000 év múlva zuhan bele a Földbe, de akkora a Földön már magas spirituális lények uralkodnak, és kimenekítik a lakosságot.

500.000 évvel ezelõtt nagyon fejlett civilizációk jöttek létre a Földön. Ezeknek az õsi társadalmaknak a nyomait a Déli-sark jégmezei rejtik most. (Plejádok üzenete)

455.000,más vélemények szerint 432000 évvel ezelõtt jelent meg a mai értelembe vett humanoid ember. A Nefilimek a Nibiru, a 12. bolygó 3D.-s lényei gyarmatosították a Földet. A földi fizikai testet Nibiru apák és Siriusi anyák kozmikus meditációs teremtése során hozták létre, összesen 12 emberpárt. Õk a teremtõ Istenek. Teremtésük végcélja nem a mai értelembe vett Istenember megteremtése volt, hanem egy a 3 Dimenziós viszonyokhoz jól alkalmazkodó „dolgozó” faj megteremtése. (Melchizedek 1. k.)

Az elsõ telepesek 300.000 évvel ezelõtt léptek partra a MU kontinensen a Kentaur csillagkép kihûlõ félben lévõ bolygójáról származtak. 300.000 évre vezethetõ vissza az emberi leszármazási vonal, de az emberrõl szóló információkat csak 100.000 évig visszamenõleg vegyük figyelembe. Az ez elõtt élõk olyan emberi lények voltak, akik nem MI voltunk. (Kryon:2:11)

Ie. kb. 300.000 éve igázták le a Földet és a földi õsfajt, amit annak idején az Eredeti Tervezõ-teremtõk a Fény Családja hozott létre. A leigázók, az un. Teremtõ Istenek (Hüllõk) voltak. Bõvebben: (Fénykör Hírlevél: 2004.04.04 (Shaumbra, szerk. Madár István)

300.000 éve hatalmas harcok kezdõdtek a Föld birtoklásáért. A nyertesek kioltották a Fényt a Föld körül. A Föld darabokra hullott szét, és az eredeti emberi faj elkezdett pusztulni. Õk nem a mai ember õsei voltak. (Plejádok üzenete)

300.000 évvel ezelõtt a Földön egy információs központot akartak létrehozni. Ez arra szolgált volna, hogy a galaktikus rendszereket összekapcsolják. Ennek a Földi Élõ Könyvárnak tervét, a magukat teremtõ isteneknek nevezett lények meghiúsították. Manipulálták az itt élõ anyagba szállt, maguk isteni eredetérõl nem tudó isteneket. A 12-es DNS spiráljukat átszerkesztették 2-esre. Ezekrõl az úgynevezett csodálatos lényekrõl, genetikus mesterekrõl ír a Biblia, és a sumér agyagtáblák is ezekrõl szólnak (Plejádok)

200.000-300.000 évvel ezelõtt, az ember jelenléte a Földön, fizikai formában, elsöprõ élmény volt, mert olyan helyre jöttünk, ahol a Sötétség uralkodik. (Plejádok)

250.000 év óta tart az EMBERISÉG TANULÁSI FOLYAMATÁNAK LINEÁRIS
IDÕPERSPEKTÍVÁJA Minden tanulásunk, munkánk, valamennyi civilizáció ezen idõkeretben zajlott eddig. Maga a Föld ennél jóval idõsebb. (Kryon:2:8)

ELSÕ FÖLDI CIVILIZÁCIÓK
A Föld már elég idõs volt, amikor az elsõ civilizáció magvait elvetették. Minden munkánk, valamennyi civilizáció az utolsó 250.000 földi évben zajlott. Azelõtt ne keressük. (Kryon:2:8)

250.000 évvel ezelõtt az Aremo X3 bolygóról spirituálisan fejlett entitások érkeztek a MUra, akik 180-160 cm-es humanoidok voltak, akik a polinézek õsei.

i.e. 198.214-ben jelent meg THOT szerint a mai értelembe vett humanoid forma, Gondwanaföld nevû szigeten. (Melchizedek) 100.000 évvel ezelõttrõl, se antropológiailag, se szociológiai értelembe véve, sem létezett a mai ember. De voltak más emberfajok. A Földnek több emberi próbát kellett kiállnia.

A LEMURIAI A BOLYGÓ ELSÕ ALAPFAJA. (Kryon: A lemúriai kapcsolat)

100.000 évvel ezelõtt jelentõs változás történt a Földön, azelõtt más viszonyok között élõ emberi entitások voltak, akiknek nyomát nem fedezhetjük fel. Más DNS mintákat hordoztak. A mostani ember ettõl kezdve hordozza magában a faj alapvetõ csíráit.
(Kryon:2:11)

100.000 évvel ezelõtt az emberiség biológiájában szokatlan dolog történt. Az emberek megváltoztak. 17-nél több különbözõ emberfaj alakult ki és mindegyik a saját fejlõdési útját járta. A további fejlõdéshez számos út kívánkozott, de csak egy kapott lehetõséget. A DNS jellegzetes átalakulása következett be. A bolygó számára felszabadult a tudatosság. A tudatosság felszabadulása a csillagokból jutott el a Földre, spirituális, karmikus beavatkozás volt.
(Kryon VII:9)

100.000 évvel ezelõtt a Plejádok fénylényei kapcsolatba léptek az akkori emberrel, akik akkor azonban önállóan kívántak öntudatra ébredni. Közülük többen felvették a fizikai testet, hogy genetikailag segítség az emberiség megtisztulását.
(Hodnik I.: A Lélek teste)

Több, mint 70.000 évvel ezelõtt kezdõdõtt a szûkebb értelembe vett teremtés, a védikus kalendáriumok szerint. Ez valójában az a pont volt, amikor már olyan fizikai test teremtõdött, amely be tudta fogadni az angyali lelkeket, s amely már a mai értelembe vett mûködõ humanoid forma.

A Gergely- naptár szerint 1979. február 1.-ig: 714.404.131.603 nap telt a teremtésbõl. Ezt leegyszerûsítve, 1999. január 1.-én 0 órakor: a 70. 621. év kezdõdött meg.

I.e. 70.000 körül
A Mars Földközelben. Roppant nagy energiák érkezése a Földre.

i.e. 52.000 éve kezdõdött meg a Naprendszerben útját járó sérült lelkek, és más konstellációk menekülõ lélekcsoportjainak inkarnációs hulláma Lemúria kristálytemplomaiban gyógyulást keresni.
(Átlényegülések:2)

50.000 A Földön élt legfejlettebb és legszervezettebb civilizációja a MU-n. Az utóbbi 45.000 évben sok holografikus bejátszások történtek a Közel-Keleten, ahol hatalmas dimenziókapu található. A más dimenziókból érkezõ entitások itt juthatnak be a bolygóra. Ezek a bejáratok a hitrendszerek változásait követték. Rengeteg vallási dráma kivetítése kezdõdött el itt. Nagy a valószínûsége, hogy a közeljövõben, magát Istennek, vagy megváltónak nevezõ lények érkezése várható, akik nem a Fény képviselõi, hanem manipulációs célból érkeznek.
(Plejádok üzenete)

kb. kr.e. 39.000 körül keletkezett THOT Smaragdtábláinak üzenetei az emberi létforma eljövendõ változásáról
36.000 évvel ezelõtt. Az emberiség értelmi szintjének emelésének elsõ kísérlete. A Fény Testvérisége segítségével. Takla Makán Sivatag-„Tak kultúra”. (Orion-Min-TAK-a; AlNi- TAK : övcsillagai !). Nagy városaik voltak, fejlett mennyei technikával rendelkeztek. Ebben az idõben az emberi test nagyrészt fénybõl állt és igen alacsony volt a molekuláris sûrûsége. Ezt a civilizációt, katasztrófa pusztította el, mert a fényemberek a Fény Urak bukott angyalaival házasodtak össze.
(Énok kulcsok)

35.000 évvel ezelõtt tettünk szert a „megcsonkított énünkre”, ugyanazt a jellemet…amelyek mind önmagukat ismétlik. (a karmikus kör kezdõdése). Azóta minden civilizáció folyton önmagát ismétli.
(Ramtha:2:48. o.)

35.000 évvel ezelõtt született le Ramtha (OHAMAH) entitás a Földre. RAMTHA, egy kisfiú volt Atlantisz egyik kikötõvárosában. Onájban élt lemúriai származásuként, majd az akkor ismert világ ¾-e az Õ uralma alatt élt. Indiai, Tibet, Nepál, Dél-Mongólia jelenlegi lakossága a nemzetétõl származik.
(Ramtha: 1:2,2:16)

30.000 körül gyarmatosították Atlantiszt, többek között fehérbõrû maya népcsoporttal.

i.e. 30.000 évvel ezelõtt vulkanikus tevékenység következtében tûnt el MU a polinéz szigetvilág maradt meg belõle, 800 évig tartott a pusztulása. Itt volt Jézus elsõ két földi inkarnációja, az 5. majdani inkarnációjában született le Jézus néven. Az elsõben a legnagyobb néptörzs fõnöke volt, majd a második: a pusztulás elõtt fõpapja a Titihua (Mlawia – Mlaya – Maya) népnek
(Ardor)

25.000 éve került a Mars Napközelbe, rengeteg harcos, teremtõ energiát kapott, majd adott át a bolygónak. 25.000 évre nyúlik vissza egyes népek-, mint a maják és hunok utódnépeinek szellemi gyakorlata.
(Hodnik I.)

25.000 évvel ezelõtt kezdték meg inkarnációjukat a Fiatalabb lelkek. Az Idõsebb lelkeket váltották fel, akik belesüppedtek az anyagi teremtésbe.
(Ardor)

I.e.20.239.-16.231. Ekkor kezdõdött meg a Nap 1. Korszaka a maja hagyományban

ELSÕ NAP: (Matlaktili) :4008 évig tartott, amikor a kukoricaevõ óriások laktak a Földön.
Vízözön. Az emberek halakká lettek, csupán hét emberpár maradt és népesítette újra be a bolygót. Maga a nagyciklus, a nagy napciklus 1.872.000 évig tart

20.000 évvel ezelõtt alapították meg a plejádi lények a Nagy Fehér Testvériséget. Olyan segítõk, akik támogatják többi társukat a Föld körüli munkákban, valamint több öntudatra ébredt ember tanítói, koordinálói szerepét is magukra vállalták. Õk voltak azok, akik megvilágosodott embereket választottak nagy földi tanítóknak, mint pl. Jézus és Buddha.
(Hodik I.)

(I.e.16.231.-12.221.) Ekkor kezdõdött a 2 Nap. Korszaka a maja hagyományban

MÁSODIK NAP: (Ehekatl):4010 évig tart. Vad gyümölcsön éltek az emberek, és a korszak végén a Szélisten pusztította el a Földet. Az emberek majmokká változtak, kivéve egy emberpárt.
14.500 évvel ezelõtt jutott csúcsra egy másik elfelejtett civilizáció az Atlantiszon, amely 10.800 évvel ezelõtt pusztította el saját magát két ellentétes entitáscsoport (Nibiru-Lyra) háborújában, valószínû a Mer-ka-ba használatának elfeledett technológiája miatt. Nyomukat jelzi a Bermuda-háromszög, ahol a fent említett tér-erõ szerkezet miatt átjárások vannak párhuzamos dimenzióba. A tengerben három egymás csúcsán álló piramis alakú Mer- ka- ba van, amelyek ellentétesen forognak, Közvetítések szerint az új dimenzióba lépésig nem tudjuk ezeket lokalizálni. A Hathorok szerint Atlantisz ie. 10.000-re már elpusztult, ezt támasztja alá Platon is, szerinte Atlantisz utolsó földarabkája az ie. 9.800 körül süllyedt el.

Atlantisz fõvárosa Telos volt, több mint 200. 000 lakossal. A nagy összeomlás után, mintegy 20.000 lakos a mai California területén lévõ Shasta hegy belsejébe menekült, hogy magas civilizációs kultúrájukat átörökítsék a következõ nemzedékeknek.

Más vélemények az Atlantisz második holdjának a pályájára való visszatérítése közbeni sikertelen technológiára utal.
(Lightworker)

I.e. 12.221-8140 Ekkor kezdõdött a 3. Nap. Korszaka a maja hagyományban.

HARMADIK NAP: (Tlejkiaviljo) : 4081 évig tart. Gyümölcsevõk voltak az emberpár leszármazói. A civilizációt a Tûzisten pusztította el.
(i.e.8140-i.e.12.221)

11.000-13.000 évvel ezelõtt, azaz 9-11 ezer évvel fordult utoljára teljes 180-as mágneses póluscsere.(Braden: Kollektív beavatás) Atlantisz és a Vízözön között volt Kryon 3. Korrekciója a mágneses hálón! 10600 évvel ezelõtt a Béke Hercege eljött az ígéret földjére
(Cayce: 251)

M: Jézus elsõ elõinkarnációja lehetett

10.000 évvel ezelõtti aszteroida becsapódás eredménye a legutóbbi Vízözön A Föld jégsapkái megolvadtak, legnagyobb területei víz alá kerültek, mindent elõröl, újra kellett kezdenie az emberiségnek. A tízezer évvel ezelõtt létezõ hatalmas civilizációk nyomaira, nemsokára az emberiség rá fog bukkanni a mai USA területén, Arkansas államban.
(Kryon VII:9)
Megj.: Többször volt úgynevezett Özönvíz a Föld történetében.

10.500 TÖKÉLETES FÖLD-ÉGEGYEZÕSÉG, amikor a Tejút és az Orion övének 3 csillaga áthaladt a meridiánon és híven tükrözte vissza a Nílus és a 3 Piramis elhelyezkedését. (Hancock: A Szfinx üzenete)

10.000 A HATHOR-ok elsõ látogatása a Földön. Hathor Otthon-Szíriusz-Maldek-Vénusz útját tették meg. A Fáraók elõtti korkapcsolódás Egyiptom Hator istennõ kultuszához. (Hathorok)

Megj: A magyar Szentkorona visszaadója: Cyrrus Vance, azaz Szíriusz-Vénusz egyik energiája volt, s ebbe a Hathorok „keze”(szárnya) benne volt vastagon.

10.000 körül szenvedett kozmikus hajótörést a második tudatosságú Hebra bolygó 8 humanoid tagja a mai Krasznodar területén, akaratukon kívül megszegve a galaktikus törvényeket, a mai zsidók földi õsei: Robanan, Levia, Dyna. (Az arany bolygó üzenete)

I.e. 8140.-3114. Ekkor kezdõdött a maja hagyományban a 4. Nap Korszaka NEGYEDIK NAP: (Tzontilak) : 5026 évvel ezelõtt. Az emberek tûz és véresõ miatt pusztultak el. (ie. 3114- i.e.8140) 6.000 évvel ezelõtt. A genetikailag magasabb rendû emberiség létrehozását célzó utolsó kísérlet Egyiptomban. A NEFITÁK magasabb szellemi képességgel bíró entitás betelepítése a Fény üzenetének elhozása és kisugárzásának céljából.
(Énok)

6.000 évvel ezelõtt jelentek meg az Árjáknak (Orioniaknak) nevezett intelligens faj Indiában, akik tulajdonképpen Lemúriai törzsek voltak. (Drunvalo) Megj: azok az árianok nem azok az indogermán népek voltak, akik késõbb magukat innen származtatták

4000 évvel ezelõtt virágzott Nepálban az Indus völgyében egy magas civilizáció, amely 600 évig maradt fenn. Teljesen tisztában voltak az idõciklus, karmikus körforgási rend számításaival. Ezek a tudások, mind csíramagok voltak. Amit ma az emberiség használ, az egy átalakított változat.
(Kryon:2:6)

i.e. 4240-körül a Tavaszi Napéjegyenlõség, a precessziós mozgás szerint a Bika csillagképbe került. Ez volt az egyiptomi naptárrendszer és a zodiákus akkori kezdõpontja, kb. 2200 évig.

i.e. 4004. Október 23. Reggel 9 óra
A mai kereszténység az ember eredetét, ettõl az idõponttól, Ádám megjelenésétõl, vezeti vissza.

i.e. 3227. Sri Krishna, az Úr Univerzális formájának alászállása. Tanításai a fény és sötét viszonylagos harcáról, és az ember lehetõségeirõl a Mindenséggel való transzcendens egyesülésérõl. Ajándéka a Yoga tudománya, amit Arjunanak a Kurukshetrai csatamezõn ad át. Errõl szól a Mahabharata (Mag a Barátja). KRI=kristályrezgésû, tiszta ISANA= isteni rezgésû, IStenANYAi gondoskodás

i.e. 3114. aug. 13. – 2012. dec. 22 A NAP 5. korszaka a Maja-idõszámítás szerint. Aug. 13.-az egyébként az EREDETI TÛZ NAPJA, amikor is a Plejádok felügyeletével „megszületik a Vénusz”
(Gilbert: Maya próféciák)

A Maya népcsoport plejádi beavatása 1. Késõbb még: i.sz. 987.-ben

M: más vélemény, valószínû a 0-(-1) dátumprobléma miatt: 3113. Aug. 12.-re datálja

i.e. 3114. A Nap mágneses semleges lemezének drasztikus változása, polaritás módosulás a Földön.

i.e 2 körül kezdõdött el a KOS világhónap, amikor is a tavaszi napéjegyenlõség pontja ebbe a csillagképbe hátrált. Az emberi-angyal áldozatvállalásának (áldozati bárány) világhónapja, amelyet a Halak visszahúzódó szeretetteljes önfeláldozó szolgálata követ. A Vízöntõkor embere ezek után felismerve Isteni minõségét, új tudatosságú létminõségben ébred majd fel.

M: más vélemények 1990-2000 körül datálják.

i.e. 2000 körül Stonedhenge szakrális helyét a Fénymunkások készítették elõ. Õk voltak azok, akik a szívek összekapcsolásával új energiákat vittek be a különleges erõhelyre, mint a Fény gondozói. Mint egy ezer évvel ezelõtt rögzítették és készítették elõ ezeket az energiákat az ezredfordulóra. A végsõ formákban öntött fényenergia most innen is elérhetõ az új idõk számára. Alapenergia az Új Föld és a második teremtés megalapozásához.
(Tóbiás:1:4)

i.e. 1800. Jézus 4. inkarnációja (az 5. inkarnációja a Földön lett Jézus, Jeshua ben Joseph néven)

Elõ-Indiában: Brahmana pap volt. A Manu törvényekként ismert tan megalapítója. Ezeket a tanításokat is elferdítették, átdolgozták az óta.
(Ardor)

3500 évvel ezelõtt, azaz ie. 0.-1200. között élt a nagy "Tanító Isten": AHURA-MAZDA, az Õ tanításait követi Zarathusztra. Intelmei az elemek, különös tekintettel a tûz és a víz tisztaságát és szentségét emeli ki.
(Jézus-szútrák)

i.e. 627.a Nap mágneses, semleges lemezének újbóli megváltozása, polaritás módosulása a Földön. Ekkor érkezett a Földre Zarathustra/Zoroaszter (t.i.:Csillag(Fény)-Szóró, A Fény Tanítója). Az Idõk Kezdetén megjósolták születését. A Világ 4. Periódusában testesül meg szellemi lénye, mint a világ megváltója. Ahura Mazda (Aura-Madzag= Egy Fényvezetõ Istenség, Isteni Sugár) védelme alatt állt. A jó és gonosz duális ütközeteiben, az emberi lény szabad választását emelte ki tanításaiban. Az ember olyasvalaki, aki képes magát meghaladni.

i.e. 604. Körül testesült meg a Földön Lao-ce (Laozi, A Zászló, a Vezérlõ Mérték).
Tanítása: A Tao (A TÓ, a Tükör) az egyetemes erõ, amely mûködteti a Világegytemet. A bölcs ember a Nem-cselekvés (semmit- tevés, a Fal mögül szemlélõdés = Tóbiás!!), az ürességre való törekvést választhatja. Ez mintegy megtisztítja a dualitás aspektusaitól, és a függöny mögé látást teszi lehetõvé. Ez a földi bölcsesség végfoka, a megvilágosodás, a hely készítése az Isteni-Énünknek.

i.e. 563. Gautama Sziddharta herceg, a késõbbi Buddha (Buda, azaz megvilágosodott) születése, az elsõ fénykövetek egyike. Megjósolja a majdani krisztosz eljövetelét.

SzakjaMuni: Szaka, Szák, Szik Széki, Szigeti fehér hun nemzetség.
Muni= mennyei tudású bölcs, szent ember

i.e. 552.körül érkezett a Földre Konfuciusz (Kun-Fu-ce, azaz GondFujszEl) tanító. Az Õsidõk Tudásának Õrzõje. Az isteni bölcsesség gyökereihez való visszatérés útjának tanát hirdette.

2500 éve i.e. 500. körül lett elvetve a magja a krisztusi tudatosságnak. A Shaumbrák (fénymunkások, fénykövetek, fényadók, fényhordozók), mint magvetõk kb. 2000 évvel ezelõtt érkeztek a Földre.(Számuk kb. 8 millió, amely az óta egyre gyarapodik).

Õk a Spirituális CSALÁD, a leendõ tanítók, a kvantumugrás elõkészítõi, segítõi.
(Tóbiás közvetítései)

2500 évvel ezelõtt az energiák megfelelõvé váltak arra, hogy beléáradjon a krisztusi tudatosság magja a fénymunkásokba. Ezt a magot a királyság elhagyása óta hordozzuk magunkban. Most érett meg az idõ arra, hogy ez a magnövekedésnek kezdjen. Így érkezik el majd az Otthon hozzánk
(Tóbiás:3:1)

2 évvel ezelõtt-MIHÁLY ARKANGYAL HÍVÁSA 2 évvel ezelõtt a Sion hegyen ült együtt a mostani Shaumbrák csoportja a Föld minden pontjáról érkeztek õk voltak az akkori mágusok, misztikusok, papok, tanítók. Mihály Arkangyal hívására jöttek az egyhónapos találkozóra

A 7 pecsét megértése került megvitatásra: ezt tartalmazza a Biblia, félreértelmezett formában.
A 7 pecsét az akkori tudatosság korlátozása volt, hogy a dualitásban tudjuk tenni a dolgainkat, tudjunk fejlõdni. A pecsétek a csakráknak, energiaközpontjainknak felelnek meg. Az emberi kondíciók lepecsételései voltak. 7 jellemzõ, ami az Otthonból vezetõ úton alakult ki Az Ark rendjén és a Tûzfüggönyön keresztül
(Tóbiás:4:12)

i.e. 216. ÁRSZAK (ÁR-SAH, FÉNY-SZAK), azaz a Népek Ura, hun MAH GAR (nagy- család) megalakítja a Párthus birodalmat, az akkori korszak fényköveteként.

MA=Anya GAR=család, nemzetség, garmada, anya-elvû spirituális család Árszak-ból származik az Érsek, azaz spirituális vezetõ elnevezés is

i.e. 7.-ben,december 13. (24/25.-én) egyes verziók szerint ekkor született JÉZUS, Joshua, Jessze ,Essze, Issza, Isza Krisztosz, Krisztus a Fény Nagykövete, a Fiú Univerzum megnyilvánítója.
Megj: egyes csillagászok nem tartják kizártnak az i.e. 3. évet sem

i.sz. 1. December 24/25.-én született Nazarethi-Betlehemben Joshua ben Yosef, (ÚrJézus), az Utolsó Idõk Mestertanítója, Avatára, aki Magdalai Mária duál-mesterpárjával elhozta az Emberiségnek, a Feltétel nélküli Isteni Szeretet tanításának ideáját. 2000 évvel ezelõtt érkezett a FÉNY CSALÁDJA a Földre, a krisztusi tudat, szeretet felébresztésének segítõjeként.
(Tóbiás:1:1)

2000 évvel ezelõtt a Tavaszpont kezdete a Halak csillagképbe került. 2000 évvel ezelõtt beköszöntött a Kegyelem korszaka

Isten kegyelme folytán elküldte a Földre JÉZUST, hogy magszinten megismertessen bennünk az Igazsággal. A világ késznek mutatkozott a spirituális tudás befogadására.

Ez a Felelõsségvállalás korszakát is kijelöli, hiszen aki a tudás birtokában van, felelõséggel tartozik azokért.
(Kryon:1:6)

30. január 6. Vízkereszt Napja (azóta) Keresztelõ János, JÉZUST a víz elem által, egyesek szerint egy õsi, manicheus rítusrend szerint beavatja a földi tanításainak felelõsségvállalására, elõkészítve a Világegyetem mûködése számára oly fontos sorsvállalást.

33. április 3. Nagypéntek A Golgotai Misztérium-Kereszthalál.
Jézus kereszthalálával rengeteg karmát vett le a Föld és az Emberiség válláról. Április 5.-én vasárnap történt meg a Feltámadás, egyes források szerint.

"A Naprendszer egy 33 éves kozmikus ritmus szellemi törvényszerûség alapján mûködik. Ez a ritmus Jézus Krisztus által íródott be a földi világunkba."
(Váradi T.: János Evangéliuma)

216- ban született MANI entitás, fényküldött, aki magát Jézus tiszta apostolának tartotta. Állandó kapcsolatban volt éteri vezetõjével: ATA-OM- mal, akit Fénytársának nevezett. Azt tanította, hogy az ember szívében van elrejtve a Világosság fénycsíra alakjában, önkéntes rabságban, az anyagban. Élõ evangéliumának lényege, hogy megérik az idõ arra, amikor a fénycsíra, azaz az Isteni Én rész felszabadul és egyesül a fizikai énnel. 4 éves korától, ezzel a magasabb szellemi vezetéssel élt.
(Mani: Gyöngy énekek)

987. A Maya népcsoport 2. Plejádi beavatása. Cuculcan-Tollaskígyó érkezése.
Civilizációs ismereteket kaptak.

500 évvel ezelõtt (0 körül) az emberi tudatosság olyan mélyponton volt, hogy a Szellem elhatározta az Élet megsemmisítését a Földön, és a polaritás megváltoztatását, az évezred végén. Az utolsó 50 évben történt pozitív változások mindent felülírtak.
(Kryon:2:11)
(Megj: Indián kultúrák leigázása, Mohács stb…)

1561. jan.22.-1626.ápr.9. között testesült meg földi valójában az a lélek, Francis Bacon néven, akit ma Saint Germain-nek hívunk.

1600 körül-HOPI INDIÁNOK térképei A dokumentumok a legmagasabb spirituális formából származnak. Már kb. 400 éve hozzáférhetõk. Akkor még a Világegyetem nem tudta, hogy az Emberiség, hogy fogja kiállni a próbát. Pontos információk voltak a közvetítés idõpontjában a Föld ciklusának lezáródását tartalmazták. Mi voltunk azok, akik megváltoztattuk ennek a jóslatnak a bekövetkeztét. Az ott lévõ erõpontok, portálok pontos leírásúak. Ha lehet, ne telepedjünk le, ne lakjunk a közelükbe. Az energiaforrás, az új energia már a mi birtokunkban van. A jövõ a Világegyetemben mindig lehetõség, sohasem lerendezett.
(Kryon.1:4)

1710-ben született SAINT GERMAIN felemelkedett mester, más néven R. Mester, Ragoczy, Rákóczy Mester, és ebbéli formájában 1822-ig vélték látni. Az Isteni Tudatosság 7. Sugarának õrzõje-közvetítõje.

1700-as évek vége MÁRIA ÜZENETE: több mint 200 éve elküldte a Föld lakóihoz M. üzenetét, de akkor a katolikus egyház közbelépett, és elzárta azokat az emberek elõl.
(Kirkwood: Mária üzenetei)

1857. óta közvetít Jézus és az Ifjabb lelkek. Ekkor vették fel a kapcsolatot a világ minden táján az emberiséggel, ekkor kezdte Jézus több Ifjabb lélekkel a médiumokon keresztüli üzenetek közvetítését.
(Ardor)

1876.-1884. A Vénusz kapu 8 éven keresztüli megnyílása

1840.-1841. MIHÁLY ARKANGYAL küzdelme a Sárkánnyal földi szférában. A duális lét egyik legnagyobb csatáját nyerte meg Mihály Ark. Ezzel a nyereséggel a világos aspektusa átbillent az emelkedõ pontjára. A Magasabb Birodalmakban már lehetõség látszott arra, hogy a krisztusi mag kicsírázhat, és az Emberiség (Humán Angyal) elindulhat egy olyan fejlõdési íven, amely még nem történt meg a Világegyetem létrejötte óta.

MIHÁLY ARKANGYAL HARCA A SÁTÁNNAL-BIBLIA: ez egy megváltoztatott történet. Rólunk és M. szólt. Az ember elhagyta az Ark rendjét, a mennyországot. M. átadta az Igazság kardját és utunkra bocsátott bennünket. Ez a Mi választásunk volt. Nem volt angyali bukás és kiûzetés. (ezt azért találták ki, hogy bûntudatot éreztessenek bennünk).
Tóbiás:3:10

1879.MIHÁLY ARKANGYAL arche (korszellem) szintre lépett.
A Jézus korában angyali szinten álló lény, Krisztus követévé lépett, és ezek után 1899-tõl közvetíti az emberiség felé a Krisztus-Impulzust.
Korábban: Indra, Vahumanó néven említették.
(Váradi T.: Lukács evangéliuma)

1907-ben Kína egy távoli pontján egy évszázadok óta elfeledett barlangban, ókorból származó kínai nyelvû írt tekercseket találtak. Ezek Jézus élettörténetét és tanításait tartalmazzák, kicsit másként, mint ahogy azokat a Bibliából ismerjük. Jézust egyértelmûen Megváltónak tekintik.
(Jézus-szútrák)

1908-ban a szibériai Tunguzka folyó körzetében egy kb. 80 méter átmérõjû kisbolygó kb. 8000 méter magasban felrobbant, és 30 kilométeres körzetben letarolt mindent. Ami érdekes, nem maradt kráter utána. A jelenségnek több magyarázata volt. Az egyik a földi civilizáció lebontásának elsõ eseménye, a másik rengeteg spirituális energia érkezett a Föld megmentése érdekében.

1909. A GOLGOTAI MISZTÉRIUMNAK az asztrál síkon való megismétlõdése. A Krisztus-impulzus felvétele által mindenki megtapasztalhatja Krisztus 2. Eljövetelét.
(Váradi Tibor)

m: A Golgotai misztérium lényege, hogy Jézus kereszthalála által jelentõs nagyságú karmát vett le az emberiségrõl.

m: több közvetítés is sejteti, hogy Krisztus 2. Eljövetele, mindenkinek magában fog megtörténni, kristályi énjével való egyesülésekor.

1911.-1919. között közvetített ARDOR entitás, közlõje Johanne Agerskov (Malling- Hansen dán hölgy, Ardor entitás Lucifer egyfajta energiáit képzõ lény)

1930-as évek elején adta át St. Germain az elsõ tanításokat az ibolya fényrõl, Guy Ballardnak.
(E. C. Prophet)

1932-ben tudtak hivatalosan utoljára az atlantiszi Smaragdtáblák helyérõl.

1945.-1975. Krisztus Elveszett Gyermekeinek érkezése a Földre. Legtöbben ekkor érkeztek ide azok közül, akiknek az volt a szerzõdésük, hogy a krisztusi tudatosságot behozzák a Földre. Õk a Maghordozók. A kristálysugaras krisztusi tudatosság fehér energiáinak hordozói. Fogalmuk sem volt arról, hogy milyen titkot hordoznak magunkba. Ekkor még nem volt elég érett arra a helyzet, hogy ezeket megnyilvánítsák. A titkok hordozóinak így is számtalan megpróbáltatást kellett kiállniuk. Ez volt a Fény elsõ nagy próbája. Ez lett a Szellem meglelt energiája napjainkra, és már bõségesen felhasználható. Ahogy a mag ébredni kezd… hihetetlen szeretet áradata lesz belõle, és alapja lesz az Isteni Integráció kezdetének (Tóbiás I.)

1940-es években kezdtek el érkezni az elsõ Indigó gyerekek. A Világháború sok negativitásától tisztították meg a bolygót. Ekkor született meg a döntés magasabb dimenziókban, hogy a Föld folytathatja útját az Aranykor felé.
(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

1945. után Az utóbbi 50-60 év jelentõsnek mutatkozott az emberiség spirituális felemelkedés szempontjából. Hatalmasat fejlõdött az emberi tudatosság, ennek köszönhetõ az új évezred elején a tudatváltás, amely kiváltja a megsemmisülés összes, az akkor igaznak látszott jóslatát. A Szellem elhatározását az Élet megsemmisítését a Földön, és a polaritás megváltoztatását, az évezred végén, az utolsó 50 évben történt pozitív változások mindent felülírták.
(Kryon:2:11 és Tóbiás)

1947-ben találják meg a Holt-tengeri tekercsek esszénus szövegeit. A bennük lévõ információk jelentõsen eltérnek a szentírásban közöltektõl. Ezekhez a mai napig is csak szûk körben lehet hozzáférni, vizsgálódni.

1956. Sanat Kumara világmester visszatér a Vénuszra. Ettõl kezdve az Úr Maitreja kerül a "Világ Ura" pozicióba. Nemcsak a Föld, de más csillagrendszerek irányítója is, ugyanúgy a Nagy Fehér Testvériség és a Melchizedek rendjét is Õ koordinálja.
(Diana Cooper: 148.o.)

1962.-1987. között az Emberiség tudatszintje elért egy pontot, ahol a Földnek is el kellett kezdenie a változást. Ez az új valóság személyes és bolygószinten egyaránt jelentkezett.
(Kryon VI:3)

1960-as évek közepe S E T H entitás,a 60-as évek közepétõl közvetít,69-ig közel 500 közvetítés, mára a 6. Kötet a 800. közvetítéssel zárul, angolul 1969-ben jelent meg elõször. Közvetítõ: Jane Roberts

1973. Prophet, Elisabeth Clara. Angyali kinyilatkoztatások közvetítésével és azok tanításával foglalkozik.

1973-ban férjével megalapította a Summit Lighthouse nevû szellemi központot, ahol közvetítések ezreit kapták meg. Kapcsolatban áll Mihály arkangyal kékfényû angyalaival.

Tanításainak summája: az Angyalok szeretnének életünk részeseivé válni, azon igyekeznek, hogy segítsenek a Spirituális Énünkkel való integrációban.

1977. R A M T H A entitás,1977-ben jelent meg, szólalt meg elõször.
Médium: J.z. Knight.

35000 évvel ezelõtt megtapasztalta az emberi mivoltot. Egy nõi közvetítõn keresztül nyilvánult meg, ezzel is azt kihangsúlyozva, hogy a teremtõnek nincs neme. Õ a hinduk RAM(A)-ja, az elsõ halandó aki a mennybe emelkedett errõl a létsíkról.

Késõbb, 2000-es évet követõen, Ohamah néven Tóbiás társközvetítõje.

1978.-1982. között megváltozott DNS hordozóval különleges csoportok "az ELSÕ CSILLAGGYERMEKEK" születtek le, akiknek reagálniuk kellett a majdani 1987-es eseményekre. Ha a Föld nem állt volna olyan magas vibráción, a gyermekek megsemmisültek volna. Õk az ÚJ EMBERFAJTA megtestesítõi. Az a küldetésük, hogy utódok nemzzenek. Párjukat viszont nem maguk közül, hanem a régi típusú emberek közül kellett volna kiválasztaniuk, mert így öröklõdik majd az új genetikai kód. Létüket akkor titokban kellett tartani. Veszély fenyegette õket egyes agresszív vallási dogmákat valló vallási vezetõktõl. Nem élhettek cölibátusban, mert akkor felesleges lett volna a küldetésük. A Föld védelmezõ vallásainak képviselõi óvták meg õket. Mára Õk azok, akik 25-30 éves fejjel átveszik a régi hatalmi pozíciókat, ezzel elõsegítve a magasabb fejlõdési vonalunkat.
(Kryon:2:14)

INDIGÓK ELSÕ HULLÁMA a 70-es években: "Tömeges Landolás" Nagy számban inkarnálódtak a bolygón, jelentõsen megemelték a Kollektív Tudat rezgésszintjét. Ez a korszak hatalmas technológiai fejlõdést indított el.
(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

1982-2007 v. 2008 Az INDIGÓ GYERMEKEK fogalmat, 1982-ben említi Nancy Ann Tappe, 2007 év vége, vagy 2008 körül befejezõdik a bejövetelük a Földre.
(Tóbiás:3:1K)

INDIGÓ GYERMEKEK MÁSODIK HULLÁMA Az 1987-es Harmonikus Konvergenciát készítették elõ.
(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

1980-as évek eleje
S O L A R A ANTARA AMAA - RA , a 80-as évek elején szólalt meg, a médiuma is ezt a nevet használja a 11:11 energia és csillagkapu lényégét fedi fel.

1985.november A B R A H A M entitás, 1985 novemberében jelent meg a Hicks házaspárnak, Esther közvetít, Jarry lejegyez. Az 1 kötet 1988. jan.31.-én került rögzítésre.

1986 1986.december 31.
John Randolph Prince által vezetett VILÁGBÉKE MEDITÁCIÓ

Az elsõ kvantumugrás a 11:11 kapu aktivizálásához.
(Solara:11:11)

1987. .000 LÉLEK VÁLLALÁSA Gabriel Arkangyal hívó szavára (megkérdezte, kik azok, akik Készen Állnak) .000 emberi lény kezdte meg a munkát, hogy véghez vigye a Mennybemenetel folyamatát, vagyis a régi energiából az Új Energiába, azaz az Istenségbe költözést. Ennek eredményeként 1989-ben tett elõkészületeket Kryon és csoportja a Föld mágneses hálójának átalakítására. 1992 januárjában maga Kryon is megérkezett a Földre
(Tóbiás:4:4)

1987. GABRIEL ARKANGYAL 1987-ben szólaltatta meg a harsonáját ( spirituális vibrációs riadó) azoknak, akik készen állnak a következõ lépésre. 15 éven átívelõ új törekvések lehetõsége az emberi életben, 1992-ben volt, ennek eredménye Kryon érkezése.

Gábriel 2. hívása : 2002-ben a Kryoni mágneses háló munkájának elkészülte után ránk váró munka
(Tóbiás:4:4)

1987. augusztus-.000 .000 ember válasza volt ebben az idõpontban hogy megkezdi a régi idõk átformálását matematikai egyenlete: az Ú.n. Apokalipszis, azaz a régi világ végének konstruált száma a fátyol megemelkedésének kezdete
(Tóbiás:4:4)

1987. augusztus A Szellem kérdést tett fel a bolygónak, hogy a vibrációja megfelel-e az egyetemes tervnek. A bolygó azt felelte: készen áll a magasabb szintre lépésre.

Világegyetem elhozta a Földre, a vezetõ- mestereket, tanítómestereket, segítõket és mágneses terek szakértõit
(Kryon: 2:11)

1987-ben a VILÁGEGYETEM kérdést intézett a bolygóhoz, és az a válasz érkezett, hogy készen állunk a következõ fejlõdési fokozatba lépéshez, magasabb tanulási szintre kerüléshez. Ezért érkezett Kryon és csapata is nem sokkal késõbb, hogy a Föld mágneses hálóján elvégezze a korrekciót. Ez egy KIEGYENSÚLYOZÁST CÉLZÓ FOLYAMAT, melyet a karma feloldása, az Új energia megjelenése, és az Emberi Lény biológiai fejlõdési lehetõségét is magába foglalja.
(Kryon:2:14)

A 4.(5.!) Dimenzió megnyilvánulása: 1987. Aug. 16-17.

(Megjegyzés: a a Dimenzióváltást, tudatváltást más-más számokkal jelölik a közvetítõk, pl. Kryon:4, Tóbiás:5 , ugyanarról az eseményrõl van szó.)

Kapu a többi dimenzióra, az asztrál sík otthona, dimenziókapu a többi sík felé. A páros dimenziók elõkészítõk, a páratlanok megnyilvánítók. Más vélemények szerint 7 létsík van és mindegyikbe végtelen számú dimenzió, míg mások 11 dimenzióról beszélnek, vannak olyan vélekedések, miszerint csak 7 dimenzió van, egyben azonos vélemények vannak arra, hogy a kozmikus ciklus 2012-re befejezõdik, a végkifejtésükben viszont eltérõek. A frissebb közlések szerint az emberiség magasabb rezgésszintre lép. Megjegyzendõ, hogy 1987-ben rendkívüli Napkitörések voltak, egyébként a Napkitörések ciklusa is 11-es (év), ekkor rendkívüli energiák érkeztek arra, hogy elkezdõdhessen az új energiák kiegyensúlyozása a Földön.

25 évenként mérik a fátylon túlról a Föld rezgését, és megdöbbentõ spirituális változtatásokat tapasztaltak, ez a Felemelkedés elsõ ténye. (a következõ 2012-ben), egyébként a Föld akkori alaprezgése 7, 8-9 hz/mp, ami az új energia bejövetelekor 11 körüli értékre módosul.

Alapmérések: 1987.08.16 – 1999.12.13 – 2003.11.08 - 2006.12.12.- 2007. 09.09 -2012.12.12

Ezek az új Dimenzióba váltás fontos lépcsõ a Terv szerint. A Lightworker 2003. nov. 15. szerint összesen 6 pont van, a Konvergencia után még 5.

A FOTON ÖVBE LÉPÉS IDÕPONTJA- A HARMONIKUS KONVERGENCIA 1987.-tõl a fentiek hatására születet gyermekeknél, az életfeladat választásánál nagyobb hangsúlyt kap a Felemelkedés. Lásd. még Indigó-gyerekek, akik biológiailag (DNS) újraaktiválásával és spirituálisabban fejlettebbek.

1987-ben kezdõdött el a Harmonikus Konvergencia,. Felmérés a Földön és minden egyes ember Felettes-én-je azt válaszolta, hogy készen állunk az energiaváltoztatásokra.
(Kryon X.)

1987-ben az Indigó Gyermekek elegen voltak, hogy létre jöhessen a Harmonikus Konvergencia energiája. Ez az Új Kristály Rácsok összehangolását és aktivizálását jelentette az Új Bolygóval, az Új Emberi Lénnyel.
(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

1987. augusztus 16.-17. José Arguelles vezetésével történt a 4. dimenzió lehorgonyzása, azaz a HARMONIKUS ÖSSZERENDEZÕDÉS (Konvergencia),(Harmonic Convergence).

Az Azonos Irányba Haladás (Kryon). A második kvantumugrás a 11:11 kapu aktivizálásához.
(Solara:11:11)

1987. 08. 16.Az ISTENNÕ hivatalos visszatérésének dátuma , amely energiái aztán 1999 augusztus 11.-én gyorsultak fel. A Föld egy 104000 éves ciklusa végéhez ért. A ciklus augusztus 16.-án zárult le a Harmonikus Konvergencia során, amelyet egy átmeneti periódus követ, és ez 2012. december 21-ig tart. A ciklus során a Föld négy 26.000 (precessziós) éves világon haladt keresztül.
(Párbeszéd az Istennõvel)

1987. augusztus 17. HARMONIKUS KÖZELÍTÉS Ugyanazt a Napkaput aktivizálja, mint a hirosimai atomrobbanáskor. A harmonikus közelítés szertartásakor kitörlõdik a nukleáris halál-program.
(Dannelley: Az örvényen túl)

1987.-2000. között segítették a földi egyensúly megtartását a FÉNYSZÖVÕK
(Tóbiás)

1987. augusztus 16.-i mérés jelentette a kezdetét a 12:12 eseményeknek. A Föld drámai változásokon ment keresztül. A Föld sorsa megváltoztatta a Világegyetemet, és készen áll arra, hogy befogadja az új energiát Megj: a 12:12 energiája tágabban értelmezve az emberiség és a Föld felemelkedésének 24 éve kétfelé választva, amely megváltoztatja magát az Univerzumot. Az elsõ 12 év a Harmonikus Konvergenciától, az 1999- es két földi tudatosság szétválásáig tartott (1987-1999). A másik része a felgyorsuló felemelkedés idõszaka: 2000-2012. Szûkebb értelemben: az 1994. április 23.-i események hatása.

. A felemelkedés ajándéka 1987-ben vált elõször teljesen elérhetõvé, és ez volt az a csodálatos folyamat, amikor a "véget" töröltétek, és átalakítottátok a magasabb szintre vagy harmóniára való áttérésre
(Starchild: 2005 június)

A FELEMELKEDÉS IDÕKERETE: 24 ÉV 1987. végétõl-2012. elejéig tart.
(Kryon:4:5)

1988.-2002. között volt Kryon 5. Korrekciója a Föld mágneses hálóján. Ezúttal a saját Isteni hatalmát megragadó emberiség miatt ránk nézve pozitív, fejlõdésünket tovább segítõje lett a háló.

1988. Február 13.-14. A Föld új éteri tervrajzot kapott, melynek lényege a Föld átállítása az új vibrációra. A Föld több pontjára érkezik az Új energia, pl.: Ausztrália-Ayer szikla (Urulu). Márciusra a bolygón lévõ minden fényközvetítõt legalább az elsõ fénytesti síkra emeltek. (Ariel). Ez idõben hatalmas influenza-járvány a Földön, ezzel érkezett rengeteg éteri energia.

A Földcsatlakozás fogalma ekkor jelenik meg elõször. A régi csillagminták energiamezõinek gyöngülése (pl. a Zodiákus hatása, és a Naprendszer csillagainak térátrendezõdése, új szakrális geometriai alakzatok alakulása).

1988. FÖLDCSATLAKOZÁS (Earth Link):Ausztrália:Urulu (Ayers Rock): ibolyakék fénynyaláb beágyazása a földkéreg kristálymezõibe. A tudatosság új szintjének elérhetõsége. A harmadik kvantumugrás a 11:11 kapu aktivizálásához.
(Solara:11:11)

A Föld új csillagcsoportok hatása alá kerül, és belép a HETEDIK CSILLAGnak nevezett új oktávba.
(Solara: Csillagszülöttek)

1988. CSILLAGCSATLAKOZÁS (Star Link),amely Los Angelesben aktivizálta, az ANGYALI ÖRVÉNYt
(Solara:11:11)

1988. május 18 Plejadok Plusz nevû entitáscsoport, földönkívüli közösség, kb. 75 tagja van. 1988. május 18-tól közvetítenek egy Barbara Marciniak nevû médiumnak, aki a világ szakrális helyeire szervez spirituális látogatások a Powe Places Tours nevezetû utazási társasággal.

1988. június. ORIOLON FANATRIX nevû csillagmezõ rögzült, Kaliforniában, Los Angeles északi hegyei között.
Az ALKOTÓKÉSZSÉG FELLEGVÁRÁVÁ alakítja át a területet.
(Solara: Csillagszülöttek)

1988. december Az ARAGON nevû csillagmezõ, Oregon(USA) partjainál horgonyzott le ÚJ ÖRVÉNYT ad az életnek. AZ ÉRZELMEK ÉS ÓCEÁNOK gyógyítása.
(Solara: Csillagszülöttek)

1989. év spirituális elnevezése a 88-as kvantumugrást követõen: Az Aktivitás és Hatalom, az Összeolvadás Éve. 1989-ben érkezett Kryon Lee Carollhoz.

Kryon érkezése és tartózkodása : 1989.01.01- 2002. 12.31.

A 11 évet felölelõ kapu, Kryon energiáit jeleníti meg. Egy kozmikus terv része. Érkezése és távozása közötti munka, az energiák átformálódásának eljövetele, amelyet az õsi kultúrák is megjövendöltek,
(F: Kryon 1:3)

1989.-1991. között semmisítette meg Kryon és csapata a Naprendszeren keresztül áthaladó MYRVA aszteroidát/üstököst. Az 1 km átmérõjû kõtömb karmikus küldetésének beállítás az volt, hogy a Földbe kellett volna becsapódnia. Ez a kozmikus esemény megsemmisítette volna a Földön az emberi civilizációt. A planétának a saját tengelye körül való megfordulása pillanatok alatt természeti katasztrófák sorozatát indította volna el. A magasabb vibrációink minden pusztítást megakadályozott. Az aszteroidának így csak kisebb darabjai érték el a Földet
(Kryon:2:11)

1989. április 16-án az anyag és a bolygó minden lakójának összes kristálystruktúrája a harmadik fénytesti síkra emelkedett.
(Ariel)

1989. szeptemberében 8-9 a Föld elengedte az emberiségrõl alkotott ellenségképét. Ez a tény nem engedi megvalósítani a sok megjövendölt katasztrófát. Ekkor jött a kegyelmi energiai a bolygóra, hogy a rácsháló-struktúra részévé váljon.
(Tashira) Ez a 12:12 kapu lényege

„1989-ben a rács megmozdult, és a12:12 azt a lehetõséget adta az emberiség kezébe, hogy Gaia teljes lényegiségét megragadja.” A természet szellemei és a szent helyek, energiáikat átadták az emberi lénynek, aki magára öltötte a Föld életerejét. Az emberek átadták egymásnak az energiákat, birtokba vették saját angyalaik isteni minõségének egy részét.
(Kryon VII.)

1989. KRISTÁLYFÉNY-CSATLAKOZÁS (Crystal Light Link), életre keltette a Föld kristályrács elemeit.
(Solara 11:11)

1989.november IDÕGÖRBÜLET (Time Warp) A negyedik kvantumugrás a 11:11 aktivizálásához.
(Solara 11:11)

1990- tõl változóban van a Föld pulzusa, rezonanciája. A 7,5 Hzes érték 13,5 Hz-re átlagosan módosul.
2003- tól felerõsödik az un. Schuman rezonancia
2004- ban 7,5 – 80 Hz körül ingázik
(Tóbiás 5:11)

Az 1990-es években sok új szigorúan titkos találmányt hoztak létre, amit soha eddig nem engedélyeztek. Ezek a frekvencia alapszabályozás egy részét tudják ellensúlyozni. A víz és a levegõ minõségét, meg tudják változtatni, le tudják zárni és szigetelni az otthonunk nagy részét.
(Plejádok:8)

M. fõleg a tömegkommunikáció területén, de az éterbõl is különféle tudatszûkítõ, a tömegtudatra ható energia-hullámokkal manipulálják ma is az emberiséget. Az egyéni tudatra azonban ezeknek alig van hatásuk.

1990-es évek "NÉVTELEN ÉVTIZED"

Események nagy sokasága kezdõdött el a Földön. A bürokrácia már nem tudja követni ezeket az eseményeket. A Valóság igen intenzív gyors változása tapasztalható. Az Emberi Lények elkezdenek emlékezni arra, hogy valójában kik is Õk.
(Peljádok üzenete:108.)

1990.április 30. A FÖLD NAPJA (Earth Day): Milliók nyilvánították ki a Földanya iránti szeretetüket.
A negyedik kvantumugrás a 11:11 kapu aktivizálásához.
(Solara:11:11)

A 90-es években érkezett HARMADIK INDIGÓ HULLÁM volt az, akik, elõkészítették a terepet a Kristálygyermekek számára.
(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)

1991. június 11. Teljes Napfogyatkozás
A maya próféciák szerint ezen a napon a”csillagok mesterei” jelennek meg a Földön. A forrás szerint ez meg is történt Mexikóban.
(Dannelley: Az örvényen túl.)

1991.november 11. A MELKIZEDEK-rendjének felébredése: az õsi bölcsességek, titkok feltárásának kezdete, megosztása az emberangyalokkal.
(Solara 11:11)

1991. Karácsonyán kezdõdött meg az új energia Földre áramlása(Kryon:1:3)

VÁLTOZÁSOK 1991.-2001. KÖZÖTT
A teljes civilizációs pusztulás helyett, csak a létezõk 1%-a távozik a Földrõl. Ez kb. 50 millió ember. Nem lesz globális pusztulás Azok távoznak, akiknek semmi reményük a fejlõdésre, a nagyobb spirituálisvilágosság elérésére. Ez a folyamat 1991 év végétõl veszi kezdetét. Háborúk, éhínség, új betegségek pl. Afrikában az AIDS, rendkívüli természeti jelenségek, tömeges távozások, és még meg nem jósolt tömeges eltávozások.
(Kryon1:4)

1992. A VÁLTOZÁS ÉVE
(Kryon:1:2)
V I V A M U S ( VYWAMUS , WYVAMUS) entitás, azaz Barbara Burns, elõször angolul jelent meg, 1992-ben. Kommunikáció felsõbb intelligenciákkal.

1992.01.01. AZ ÚJ ASZTROLÓGIAI MINTÁK KEZDETE
Az Új korszak szülöttei,

1, új lenyomat mintával születnek, hogy alkalmazkodni tudjanak az új helyzethez. Az aurájukban: vörös és vörösesbarna színek, az alapkisugárzásban pedig a sötétkék árnyalatai.

2, Az asztrológiai táblázatokban mutatkozó kisbolygók (Merkúr, Mars, Vénusz és más kisbolygók) retrográd mozgása és más negatívumok nem vonatkoztathatók rájuk.

3, az Indigó gyermekek a személyiséget általában befolyásoló bizonyos asztrológiai jellegzetességeket megsemmisítõ lenyomatokkal születnek

4, a rendszerben (asztrológia) dolgozóknak információ: hogy 1992- tõl kezdve minden planetáris esemény 2-3 fokkal keletre módosul (jobbra).
(Kryon: 1:2 ,1:4)

1992 január 11.(19920111=11:11)
A 11:11 energiájának megnyilvánulása: 1992 január 11.(19920111=11:11) indítódátummal a már nyitott dimenziókapun az alakuló új MADÁRCSILLAGnak kell majd átmenni. A Madárcsillag nem más, mint egy csillagátfedés, hogy haza juthassunk, az Új csillagmátrix a 7 csillag köteléke (3+4 dimenzió együttesen), (Plejádok+Syrius átformálódása, feltételezések szerint).A 11:11 kapu a 7. Oktáv, az Egység kezdõpontja. Megj: (A 11 sokszorozódása, mindig új mesterszámokra utal, pl. Krisztus: 33)

Az átvonulás vége: 2011.12.31=32, de a következõ nap a képzeletbeli a 33, a Krisztusi Tudatosság végleges eljövetele, az 5. Dimenzió kezdete.

A 11:11 más néven a Harmonikus Konvergencia (1987. aug. 16-tól) a régi energiák egyensúlyba hozása, ezután a Harmonikus Konkordancia (2003. nov. 8.) következik, a harmonikus összhang, amikor saját isteni részünkkel kerülünk majd egyensúlyba.

A 2. fontos lépés 1987 után.
Lásd még: Lightworker 2003. nov.15 illetve Kryon7:9,10:10; Hírlevél: 2003.11.05

1992. január 11. AZ IGAZI SZERETET LEHORGONYZÁSA. A 11:11 CSILLAGKAPU aktivizálása. A 11.11 kapu megnyitása: 1992.01.11. 11óra,11 perc helyi idõ szerint, (2011.12.31.) a Mindenség Szolgálatának rezgésszáma szerint:1+11+21=33 a 2 Fõtengelyen: Egyiptom-Giza Nagy piramisok, Új Zéland.

32 országból 500 fényküldött, de föld-szerte 144000 csillaglény közremûködésével, az idõ folytonosságának megváltoztatásával, több száz helyszínen, köztük Magyarországon is.
(Solara 11:11)

1992. január 11. Az OGATTA csillagmezõ lehorgonyzása, amely a Madárcsillag csõrén helyezkedik el, ez segíti az EGYESÜLT JELENLÉTÜNK hazajuttatását.
(Solara: Csillagszülöttek)

1992. január 11. A legmegdöbbentõbb energia az ember és a történetében. Feltárul egy kapu, belépsz egy olyan helyre, ami eddig 7 pecséttel volt lezárva. Ez a szellemi felemelkedés ajtaja.
(Kryon: VI:3)

11:11csillagkapu: Engedélyt adtatok az éppen elfogadott teher megkettõzésére.
(Kryon:1:3)

"A sejtjeinkbe kódolt, elõre beprogramozott indítómechanizmus, amely már azelõtt jelen volt, hogy alászálltunk az anyagba, s amelynek aktivizálódása azt jelzi, közeleg, a beteljesedés ideje."
(Solara:11:11)

1992.03.03 Kryon elsõ élõ közvetítése. A 3:3:3 (9) kapu idejében. A 9 vibrációja a befejezettséget, az események lezárását jelenti, és a jelen idõt is kifejezi. A mágneses háló vibrációja is 9, és ugyanannyi közvetítõje van Kryonnak.
(Kryon: 1:3)

1992. július 26. A 13 sugár és a Nap Tudat napja.
A maya próféciák szerint a bolygónk a nagyobb fénytestbe való beavatás idejébe lép.
(Dannelley: Az örvényen túl.)

1992. július 26. Az USA- ban megrendezett Harmonikus Megközelítés szertartás megvédte Kaliforniát a több látó által is jósolt totális pusztító földrengéstõl.

1992. után nagyobb gyógyító erõvel rendelkezünk kivetítéseink megvalósulhatnak.
(Kryon:1:2)

1993. januárjától aktivizálódott a Föld hetedik fénysíkja

1993 június 5. (11,22,33) A 11:11 kapu második kapujának aktivizálása, fõtengelye, Ecuador-Pululahua-kráter
(Solara 11:11)

1993. után TÖMEGES PUSZTULÁSI FOLYAMAT
Ez a folyamat a kezdetét vette, ezt az ember nem tudja befolyásolni Több évig tartó folyamat és a bolygó forgatókönyvének a részét képezi A bolygó lakosságának 1%-át érinti (1991-2012 között?) Olyan karmikus csoportok, akiknek nincs reményük a szellemi megvilágosodásra az Új Energia követeli a távozásukat. Õk lélekszinten tisztában vannak ezzel, visszatérésükkor Indigókék aurát öltenek majd magukra. Haláluk nagy segítséget nyújtanak a bolygónak. Új lehetõségek az átalakulási folyamat részét képezi. Minden az egyetemes bölcsesség jegyében zajlik
K:2:6

1994.KUMEKA: A 8 sugár csohánja. (Mások szerint az ÚrSíva egyik aspektusa).
1994-ben mutatkozott be közvetítõinek: Sharon Hutton és Diana Cooper-en keresztül. Több mint egymillió embert képes egy idõben elérni. Sok fénymunkással dolgozik együtt.

1994.-2000. között A Legszemélyesebb kihívások az életetekben Kapcsolódtak a : munkához, társhoz, hitrendszerekhez A kihívások már belülrõl, nem kívülrõl érkeznek a lényünkön keresztül. Már megteremtettük az alapokat Alapfokon tanulhatjuk az új energia tantermében.
(Tóbiás:2:1)

1994.-2002.A FÖLD LEGMAGASABB TANULÁSI FOKOZATÁBA LÉP
A bolygót érintõ legjelentõsebb változások ez idõ alatt zajlanak.

A FÖLD HAMAROSAN ÚJ DIMENZIÓBA LÉP: a mágneses háló kiigazítása átalakulási folyamatokat indít be. Idõjárás változások, földrengések, termékeny és terméketlen földek felcserélõdnek, a bolygó magmájának változási: vulkánkitörések, új szigetek felemelkedése
(Kryon: 2:11)

1994. április K:7:2 a 12:12 csillagkapu energiájának megnyilvánulása. Sok entitás elhagyta a Földet, de a kiegyensúlyozó erõk Itt maradtak. A Mesterek fölöslege távozott. A Természet kiegyensúlyozó energiái Itt maradtak.

1994. április 23. a 12:12 energiáinak aktivizálódása a FÜGGETLENEDÉS NAPJA. a MÁGNESE ERÕVONALAK ELMOZDULÁSA, AMELY JELENSÉG 2000-IG TARTOTT. Ez mágneses átkódolás volt, a régi energiák áthangolása. Független élettér kialakulása. Az 1987, 1992, 1994 folyamata. A 12:12 nem más, mint a Függetlenedés Napja. 144000 egyensúly tartó entitás átadta az energiáit ugyanennyi itt élõ embernek, akik a spirituális felemelkedés útjára kívántak lépni.
(Kryon VI:3)

A 12:12 újabb jelentése az EMBERISÉG FELELÕSSÉGVÁLLALÁSA. Megszabadulás a régi jóslatoktól.
(Kryon VI:8)

A 12:12 metaforája: A Fáklya átadása. Az emberiség felelõsségvállalása. A régi energiák átvállalása azoktól, akik egy részét az egyensúly miatt ennek egy részét eddig hordozták. Isteni hatalmunk kiterjedtebbé vált. Az Emberiség az energiák 100%-át uralja, irányítja. A 12: minden fizikai jelenség alapja, a fizikai világ, a választások világa. Az Emberiség kinyilvánította, hogy új valóságot teremt a bolygón. Újfajta emberek (Indigók, bölcs öreg lelkek) születnek le, népesítik be a Földet. A lehetõségek pedig korlátlanok.
(Kryon VI:8).

Az Indigó gyermekek fogalmat, 1982-ben említi Nancy Ann Tappe, az „Életed megértése a színek segítségével” címû könyvében. 1995-ben a leszületett gyermekek 80%-a Indigó lélek, a mesterek új nemzedékét képviselik. Ezek a lelkek a 10. Dimenzióból érkeznek hozzánk, amely a hanggal, színekkel kapcsolatos és opálfényû energiát sugároz. Ez az energia támogatja a jobb agyféltekét (nõies, kiegyensúlyozó gondolkodást) , a mûvészeteket, az intuíciót, a gyerekekre való odafigyelést.
(Kryon VI:13 : Jan Tobler)

A 12:12 az ember spirituális hatalmának a 90- es évekbeli megnövekedése, és az emberiség változásának, két 12 éves idõkerete.
(Kryon: III:7)

1994. április a 12:12 energiájának megnyilvánulása. Sok entitás(segítõk, tündérek, koboldok stb…) hagyta el a Földet, de a kiegyensúlyozó erõk Itt maradtak. A Mesterek fölöslege távozott, Természet kiegyensúlyozó energiái még jelen vannak.
(Kryon:7:2)

1994. május 30. Egyidejûleg 383 bolygó kezd felemelkedni A MINDEN AMI VAN-ban. A Föld 8. Fénytestének aktivizálódása. Ez idõtõl számolhatunk azzal, hogy a Föld felemelkedésének ideje jelentõsen felgyorsul.
(Tashira)

1994. 10. 15. A Föld 9. Fénysíkja aktivizálódik (összesen 12 fénytest létezik)

1994.- 2000. között a legszemélyesebb kihívások (karmikus drámák, tapasztalatok) voltak. Már túl vagyunk a nehezén.
(Tóbiás 2 :1)

1995. november 21. Kryon elsõ ENSZ-béli közvetítése Ez egy 11-es nap volt.

1996. AZ ELSÕ KRISTÁLY GYEREKEK ÉRKEZÉSE A FÖLDRE
(LW: 04.02.)
1996. májusában egy nagy aszteroida ütközött volna össze a Földdel. Kryon véleménye szerint az ütközés azért nem következett be, mert az emberiség tudata megváltoztatta a fizikai valóságot. Az aszteroida egy 90 ezer km/óra sebességgel, egy megváltoztathatatlannak tûnõ pályán haladt, és a bolygóba csapódott volna. Sok magasabb rezgésszinten lévõ embertársunk szeretetének köszönhetõen nem következett be ez a kozmikus katasztrófa.

Vywamus közvetítõje útján annyit közölt errõl az eseményrõl, ha az emberiség kiváltja magát a kozmikus katasztrófából, akkor az aszteroida hatalmas mennyiségû spirituális energiát sugároz be a Földbe, amit a változások során tudunk majd használni.
(Kryon 4:3, 4:10)

1996. november 26. New York. A Kryon-család 2. ENSZ-béli közvetítése. A Család képviseletében jelen voltak: Geoff és Linda Hoppe: késõbb Tóbiás közvetítõi: Steve és Barbara Rother: késõbb a Group (Csoport) közvetítõi: Rob Harris, és Tod Ovokaytis (metafizikai látnok)
(Kryon:4)

1997. május-október: A 11.11 kapu harmadik kapujának aktivizálása,három fõtengelyen -május 17 Szlovénia-Bled -augusztus 17 Montana-USA -október 12 Glasshouse-hegység-Ausztrália
(Solara 11:11)

1997.november 4.-tõl egyre erõteljesebb jelzések az ún. 3-as evolúcióra, összekapcsolódásra: Az emberek nagyobb közössége -A Föld, mint entitás- Az Angyali világ 3-as összekapcsolódása. (Üzenetküldõ: DEVOS, a Föld gyógyító angyala.= Pogacnik, M.: Az emberré válás evangéliuma: 178-189.l.)

1998. tájékán kezdõdött volna el a „vég”, ez idõ tájt jutott volna a tetõfokra, és 2012-ig tartott volna.
(Kryon VI:7)

Az átalakulást 1998-ban kezdtük, és keresztül mentünk az elsõ 7 éves cikluson. A következõ 7 éves ciklus 2012 végéig tart, és eljuttat bennünket a változások és az átalakulás ezen ciklusának befejezéséhez.
(Starchild: Gyógyulás az elemek segítségével)

…1998-ban kezdõdött, amikor az elsõ Kristály gyermekek elkezdték beindítani a felemelkedési folyamatot azokban a felnõttekben, akik készen álltak arra, hogy az elsõ hullám részei legyenek.
(Starchild: Júniusi energiák - 2005. )

A Kristály gyermekek - a szeretet és a fény erõteljes létezõi - arra kérnek titeket, hogy képzeljétek el, milyen lesz az Új Föld. Milyen jövõt segítetek teremteni? Mivel a teljes bolygó felemelkedett az ötödik dimenzióba, és terv szerint felébred 2012 elõtt…
(Starchild: Júniusi energiák - 2005. )

"A Kristály gyermekek, akik 1998 óta inkarnálódnak a bolygóra nagy számban, segítenek benneteket az átmenet és az átalakulás e folyamatában. A végrõl szóló régi víziót érvénytelenítettétek

Kedveseink, gyermekeitek legsürgetõbb üzenete, hogy a "végítélet" forgatókönyveket érvénytelenítettétek. Ez 1998. és 2000. között történt, amikor aláírtatok egy új "szerzõdést" a jövõre vonatkozólag. Ez egyéni és kollektív szinten történt. A bolygó közösségeként beleegyeztetek abba, hogy érvénytelenítsétek a katasztrófák és a pusztítások szükségességét, és engedélyt adtatok arra, hogy a magasabb dimenziókba és az élet új útjaira való átmenet a lehetõ legbékésebb módon történjen meg."

1999-ben az emberiség behajózott az új energiába
(Kryon:7:5)

1999-ben az úgynevezett vezetõk, angyalok eltávoztak (háttérbe huzódtak) azoknak az embereknek az energiamezejébõl, akik a felemelkedés útját választották. Egy darabig ez az egyedüllét érzését hozza, de helyet készít az Énnel egyesülni akaró Isteni (Valódi v. Felsõbbrendû) Énnek.
(Tóbiás 1,2)

1999. Egy DÖNTÕ ÉV volt, mert akkor még élt a félelem, hogy a Föld elpusztulhat az ezredfordulón. Az energetikai dinamizmusok szerint 1999. augusztusában volt egy lehetõség, hogy minden darabokra hull
(Tóbiás:7:1)

1999. augusztus AZ IDÕK VÉGEZETE
Erre az idõre voltak tradicionális jóslatok a földi civilizáció megsemmisülésére. Földrengések, vulkánok, viharok formájában. ez a folyamat 2001 augusztusáig tartott volna. Nem történt meg, mert az Ember kezébe vette saját hatalmát. Itt az ideje a következõ szintre lépni.
(Tóbiás:3:1)

1999. augusztus
A Föld Halottaságya: ekkor kellett volna a Földön elpusztulnia az emberi civilizációnak, az emberiség elpusztította volna saját magát, vagy maga a Föld tett volna bizonyos geológiai változásokat (földrengések, viharok, vulkánok, szökõárak) (Napfogyatkozás)

1999. augusztusától él ez a folyamat. Nem mindenkire igaz az õrangyalok eltávozása. A Bíbor kör tagjaira, akik olvassák, akiket megérint a közvetítés amikor angyalként a Földre érkeztünk szükség volt egyfajta energia kiegyensúlyozásra, a föld és az éteri energiamezõnk egy részét töltötték ki, ez volt az ezüstszál ami összekötött az Otthonnal bennünket. Feladatuk az egyensúly és a kapcsolat fenntartása volt. Elfoglaltak, kitöltöttek egy területet, addig amíg magunk is el tudjuk foglalni ezt a helyet még mindig léteznek, de az auramezõ mellett közvetlenül néma szerepkörük volt, fenntartották a teret köröttünk a legteljesebb szeretettel.
(Tóbiás:2:1K)

1999 aug.-2001. aug. "Megáll az idõ" szindróma: az átmenet és beállítás ideje. Mivel eldõlt az, hogy a Föld és az emberiség magasabb spirituális iskolába léphet, ez a két év az átmenet stabilizálásáról szól. Az otthontalanság évének is hívják.

1999. augusztus 11. A 11.11 kapu 4. kapujának aktivizálása, Tahiti-Tetiaroa atoll
(Solara 11:11)

1999. augusztus 11. Az évezred utolsó napfogyatkozása. A maya-kogi spirituális lényei szerint a Föld tudata egy másik síkra lép. ÚJ VALÓSÁG ÖLTÖTT TESTET. Egyes emberek, fénytestükkel (MER-KA-BA) megváltoztatták a történelem folyamatát.
(Drunvalo Melchizedek)

A Napfogyatkozás egyik legjobban látható helye: Magyarország. Az asztrológusok az adott bolygókonstellációkat kozmikus keresztnek nevezik. Ez a kereszt az ég olyan pontján tûnik fel, amit”Avatár pontnak” neveznek.

1999. augusztus 19. A Földi civilizáció pusztulásának megjósolt idõpontja, amely nem következett be.
(Tóbiás:2:10K)

Kedveseink, gyermekeitek legsürgetõbb üzenete, hogy a "végítélet" forgatókönyveket érvénytelenítettétek. Ez 1998 és 2000 között történt, amikor aláírtatok egy új "szerzõdést" a jövõre vonatkozólag. Ez egyéni és kollektív szinten történt. A bolygó közösségeként beleegyeztetek abba, hogy érvénytelenítsétek a katasztrófák és a pusztítások szükségességét, és engedélyt adtatok arra, hogy a magasabb dimenziókba és az élet új útjaira való átmenet a lehetõ

Hozzászólások
#1 | szemi002 - szeptember 07 2007 00:54:08
Ez egyszerűen meghökkentő, földbe döngölő, már-már megsemmisítő hatású...nem jutok szóhoz. Jómagam történetesen 1987-ben születtem és bár ez nem a reklám helye, indigó vagyok. De ez semmihez nem fogható. Ide illene leginkább:"S lőn világosság" Most egycsapásra megvilágosodott bennem számos gondolat....és mégis ennek az információhalmaznak mi a forrása?Honnan szedtél össze ennyi eseményt?Smile minden elismerésem és hálásan köszönöm az útbaigazítást
#2 | illy - június 11 2008 08:57:09
Hihetetlen, de mégis igaz dolgok ezek. Az ember csak bámul, és átértékelődnek a dolgok.Köszönet és áldás!
#3 | herbertzia - október 24 2008 18:50:00
Nagyon jo a cikk,Szuper....:yes:
1 indigo?krystaly?....anyukája.Köszi
#4 | Margit - február 18 2010 19:30:05
Pár hete hallottam ezekről a jóslatokról és most vissza köszön,kicsit hátborzongatóSad
#5 | Poli - február 23 2010 10:35:38
Sziasztok
A teljes idővonal több száz oldal és folyamatosan bővül. Legfrisebbeket a szerző Nász János saját oldalán találhatjátok :http://fenyegyseg.netii.net/index.php/idovonal?start=20 Smile
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 80% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 20% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile